banner94

FİLİZLER PETROL HİZMETE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Kızılcahamam ‘da geçtiğimiz yaz ayları içerisinde kapanan Filizler Petrol tekrar hizmete açıldı.

FİLİZLER PETROL HİZMETE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Kızılcahamam ‘da geçtiğimiz yaz ayları içerisinde kapanan Filizler Petrol tekrar hizmete açıldı.

14 Ocak 2013 Pazartesi 18:45
2993 Okunma
FİLİZLER PETROL HİZMETE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Kızılcahamam ‘da geçtiğimiz yaz ayları içerisinde kapanan Filizler Petrol tekrar hizmete açıldı.

Yaklaşık 25 yıldır Ankara İstanbul Karayolu üzerinde faaliyet gösteren Filizler Petrol,  geçtiğimiz yaz  ayında kapanarak hizmetine ara vermişti.  Filizler petrolün  yeni işletmecisi Kırıkkale 71 Petrol tarafından kiralanarak tesiste Akaryakıt ve LPG satışına başlandı.  

Filizler Petrol ün yeni işletmecisi Kırıkkale 71 Petrolün ortaklarından olan Ahmet Aşkın soğuksu habere yaptığı açıklamada; “Firmamız Kırıkkale Merkezde olup 1992 yılından beri Akaryakıt sektöründe faaliyet göstermektedir. Firmamızın İç Anadolu da birçok noktada istasyonları bulunmaktadır. Uzun süredir İstanbul yolu üzerinde bir istasyon Açmayı planlıyorduk , sonunda bu planımızı Kızılcahamam’da faaliyetine ara vermiş olan Filizler petrolü kiralayarak hayata geçirdik. Petrol sektörü hırsızlığın ve yasa dışı kazancın en yoğun görüldüğü sektördür. Bu sektörde müşteri kaliteli yakıtı en ucuza almak istiyor, bunu alırken de kandırılmaktan korkuyor, biz firma olarak hiçbir aracı olmadan direk dağıtım firması olduğumuzdan yakıtlarımızı Tüpraş Kırıkkale rafinelisinden direk alıyoruz. Bu sayede müşterilerimize yakıtı en ucuz şekilde ulaştırmaya çalışıyoruz. Diğer yandan LPG’de neden Milangaz diye soracak olursanız Oto gazda Milangaz gibi ulusal bir firmayı tercih etmek yılların tecrübesi ve yerli sermayeli bir firma olmasıdır.

Filizler Petrol İstasyonunu açtığımız günden itibaren bize güvenip firmamızı tercih eden müşterilerimiz bizlerden memnun kalarak sürekli müşterimiz olmuşlardır, buradan bütün Kızılcahamamlılara göstermiş oldukları destekten dolayı teşekkür eder, bundan böyle en kaliteli ve en uygun yakıtı alabilecekleri bir istasyona sahip olduklarını hatırlatmayı bir borç biliriz” diye konuştu.

Kızılcahamam’a hizmet vermeye kaldığı yerden devam eden Filizler Petrol, Akaryakıt satışlarına ve Market bölümleriyle satışlarına başlamış olup, en kısa sürede Lokanta, Kafeterya, Araç Yıkama ve Oteli ile 7/24 hizmet vermeye başlayacak.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bedensel Engelliler Derneğinden 2013-01-16 09:57:21

Filizler Petrol yeni kimliğiyle ve yeni yüzüyle tekrar ilçemize hayırlı olsun,Allah hayırlı müşteriler,hayırlı kazançlar nasip etsin.

banner89

banner83

banner26