banner94

FESTİVAL BAŞLADI

Belediyemizin Sosyal ve Kültürel Faaliyetleri kapsamında 07 - 08 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Kızılcahamam Kültür, Sanat ve Su Festivali başladı.

FESTİVAL BAŞLADI

Belediyemizin Sosyal ve Kültürel Faaliyetleri kapsamında 07 - 08 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Kızılcahamam Kültür, Sanat ve Su Festivali başladı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
07 Eylül 2018 Cuma 21:19
1131 Okunma
FESTİVAL BAŞLADI

Belediyemizin Sosyal ve Kültürel Faaliyetleri kapsamında 07 - 08 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Kızılcahamam Kültür, Sanat ve Su Festivali başladı.
Festivalin Kızılcahamam 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen açılışına Belediye Başkanımız Muhittin Güney, AK Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, AK Parti Ankara Milletvekili Arife Polat Düzgün, Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Azerbaycan Büyükelçisi Hazar İbrahim, Kosova – Mamuşa Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Sala ve belediye heyeti, Kıbrıs – Paşaköy Belediye Başkan Yardımcısı Mikail Cankurt ve belediye heyeti, Çankırı Üniversitesi Rektörü ve ESYAV Başkanı Prof. Dr. Hasan Ayrancı, İlçe Kaymakamımız Mehmet Yıldız, Belediye Meclis Üyelerimiz Songül Ergelen, Durali Uygun, İbrahim Yıldız, Yusuf Şengül, Günaydın Yüce, Hamis Tüfekci, Genel Koordinatör Başkan Danışmanı İhsan Taşer, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Sarı, AK Parti SKM Başkanı Yusuf Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, Büyük Birlik Partisi Ankara İl Başkanı Mahir Alay, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ergün Keleş, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey, İlçe Müftümüz Selçuk Kılıçbay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş,Orman İşletme Müdürü Mehmet Pınar, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nakit Şahin, Ptt Müdürü Bahri Avşar, STK Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
07 Eylül 2018 Cuma günü Saat: 12.00’de Aşağı Merkez Camiinde Mevlidi şerif ile başlayan Kültür, Sanat ve Su Festivalimiz, Saat: 14.00’de 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda Açılış, Protokol Konuşmaları ve Halk Dansları gösterisi ile devam etti.
Protokol konuşmalarında sırası ile Belediye Başkanımız Muhittin Güney, İlçe Kaymakamımız Mehmet Yıldız, Çankırı Üniversitesi Rektörü ve ESYAV Başkanı Prof. Dr. Hasan Ayrancı, Azerbaycan Büyükelçisi Hazar İbrahim, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ve AK Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler konuşmalarını yaparak festival hakkındaki duygu ve düşüncelerini belirttiler.
Protokol konuşmalarının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi Seğmen Ekibi ve Kızılcahamam Halk Eğitim Merkezi Folklor Ekibi gösteri yaptılar. 

Kızılcahamam15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen açılış töreninin ardından Belediyemiz tarafından kortej yürüyüşü tertip edildi.

Kızılcahamam Kültür, Sanat ve Su Festivali açılışından sonra gerçekleşen kortej yürüyüşünün ardından Şehit Fatih Duru Parkı’na ulaşıldı ve parkta bulunan şehit anıt ağacında tüm şehitlerimize dua edildi. Kortej yürüyüşü Belediye Binamız önüne kadar devam etti. Yürüyüş, mehter takımı tarafından belediye önünde verilen mini konser ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
KızılcahamamFestival
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26