banner94

ERDEM'DEN TEŞKİLAT ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara 2. Bölge Milletvekili Mustafa erdem Kızılcahamam İlçe teşkilatını ziyaret etti.

ERDEM'DEN TEŞKİLAT ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara 2. Bölge Milletvekili Mustafa erdem Kızılcahamam İlçe teşkilatını ziyaret etti.

11 Nisan 2012 Çarşamba 12:14
1788 Okunma
ERDEM'DEN TEŞKİLAT ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara 2. Bölge Milletvekili Mustafa erdem Kızılcahamam İlçe teşkilatını ziyaret etti.

 

Akşam saatlerinde MHP Kızılcahamam ilçe teşkilatına ziyarette bulunan Bölge Milletvekili Mustafa Erdem partililerle bir araya geldi. İlçe teşkilatında gerçekleşen ziyarette Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yüce, Belediye Meclis Üyeleri İlçe Başkanı ve  ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Parti ziyaretinin rutin bir ziyaret olduğunu ve bölge teşkilatlarının mecliste neler olup bittiği hakkında bilgiler vermek istediğini söyledi.

 

Erdem gündem de olan zorunlu eğitimi kademeli olarak 12 yıla çıkaran kanun teklifinin TBMM'de kabul edildiğini hatırlattı.

Önereni yok, hazırlayanı bilinmiyor.


''Usulü, metodu, yolu, yöntemi ayrı bir konu'' diyen Erdem, ''Ne anlama geldiği, neleri ifade edeceği bilinmeyen bir yasa teklifi. Önereni yok, hazırlayanı bilinmiyor, içeriğinin ne olacağıyla ilgili hiçbir açıklama yapılmıyor'' diye konuştu.

 

Kendisinin Meclis kürsüsünden konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanı'na ''Bu kadar eksik bir yasa teklifini bu kadar aceleci ve baskıcı bir tavırla Meclis'e getirmek ve buradan geçirmek için bu telaşınızın sebebi nedir-'' diye sorduğunu ifade eden Erdem, ''yasanın aceleci bir şekilde çıkarıldığını'' savundu. Ayrıca Kur'an-ı Kerim ve Peygamberimiz Hz. Muhammed'in hayatı, ortaokul ve liselerde seçmeli ders olarak okutulacak, İmam Hatip ortaokulları da yeniden açılacak. TBMM Genel Kurulu'nda zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran kanun teklifinin mimarlarıyız dedi.

 

Ben partimden çok memnunum.

 

Kızılcahamam ilçe teşkilatında konuşan MHP Milletvekili Erdem bulunduğu partisinde çok memnun olduğunu tabandan tavana herkes ile samimi ve uyum içerisinde çalışmalara yürüttüklerini MKYK toplantılarında konuları hem fikir olarak karar aldıklarını dile getirdi. Önümüzdeki günlerde çalışma alanımıza herkesi katacakları bir proje geliştirdiklerini de söyleyen Erdem partililerin merak ettikleri konuları cevaplandırdıktan sonra  ilçeden ayrıldı.  

Mhp İlçe Başkanı Uğur Tekin teşkilatını ziyaret eden Mustafa Erdem'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Meclisteki tavır ve gösterdiği mücadelelrden dolayı da teşekkürlerini iletti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakın Filiz 2012-04-25 23:44:20

Sayın vekil diyor ki, "Bu kadar eksik ve aceleci bir yasa" diye 4+4+4 yasasını eleştiriyor. Sonunda da "TBMM Genel Kurulunda zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran kanunun teklifinin mimarıyız" diye yasaya sahip çıkıyor. Nerde perhiz nerde lahana turşusu.....
Sayın Vekil diyor ki, "Ben partimden çok memnunum" bunun tercümesi şu ben Akpartide yer bulamazdım, ilmime uymasa da bu partide yer bulmaktan çok memnunum." "Partimin kuran okuma yaşını 12 ye çıkarmasından da memnun olduğum için bu partiyi tercih ettim.” Sayın vekil keşke Allahın makamını tercih etseydiniz! Bilmem anlata bildimmiiii

Avatar
fatih akyurt 2012-04-29 21:59:58

adam gibi adam mustafa erdem ile gurur duyuyorum.kızılcahamamlı - ankaralı olupta kime oy verdiğini bilmeyen hemşerilerime de allah akıl versin diyorum.ak partinin trabzonlu adamları ankaradan vekil yapmasına neden oldukları için onları allaha havale ediyorum.

banner89

banner83

banner26