banner94

 EMNİYET TEŞKİLATI AKŞAM YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ

Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yılı kutlamaları kapsamında Kızılcahamam Belediyesi tarafından Kızılcahamam İlçe Emniyet Teşkilatı’na ve ailelerine akşam yemeği verildi.

 EMNİYET TEŞKİLATI AKŞAM YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ

Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yılı kutlamaları kapsamında Kızılcahamam Belediyesi tarafından Kızılcahamam İlçe Emniyet Teşkilatı’na ve ailelerine akşam yemeği verildi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
10 Nisan 2018 Salı 23:20
1802 Okunma
 EMNİYET TEŞKİLATI AKŞAM YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ

Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yılı kutlamaları kapsamında Kızılcahamam Belediyesi tarafından Kızılcahamam İlçe Emniyet Teşkilatı’na ve ailelerine akşam yemeği verildi.

Kızılcahamam Belediyesi tarafından, 15 Temmuz Demokrasi Şehidi İbrahim Ateş Seyir Tepesi ve Sosyal Tesisi’nde Polis Teşkilatının 173. Yılına özel düzenlenen Akşam yemeğine Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanımız Muhittin Güney, Cumhuriyet Başsavcısı Vural Eker, Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar, Ankara Üniversitesi Kızılcahamam Meslek yüksekokulu Müdürü Dr. Seyhan Ahıska, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli karakuş, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis Üyesi Songül Ergelen, İbrahim Yıldız, Kemal Öztürk, Durali Uygun, Adem Emin Atakul, Murat Can, Başkan Danışmanı ve Genel Koordinatör İhsan Taşer, Şehit Polis Memuru Zekeriya Yurdakul’un ailesi, Polis teşkilatı mensupları ve aileleri katıldı.

Programda açılış konuşması yapan İlçe emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey, Polis Teşkilatının 173. Yıl kutlamaları kapsamında Kızılcahamam belediyesi tarafından tertip edilen Akşam yemeği için Belediye Başkanımız muhittin Güney’e ve ekibine teşekkür etti.

Polis Teşkilatı adına verilen Akşam yemeği programında konuşan Belediye Başkanımız Muhittin Güney, Katılımcıları selamlayarak, Polis haftası nedeniyle düzenlemiş olduğumuz, birlik beraberlik yemeğimize hoş geldiniz dedi. Başkanımız konuşmasını devamında,  “Hepinizi saygıyla, sevgiyle, muhabbetle selamlayarak sözlerime başlıyorum. Demokratik hukuk devletinin  ve Cumhuriyetin teminatı olan Türk Polis teşkilatının 173 kuruluş yıldönümünü sizlerle kutlamaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyorum.

Emniyet teşkilatımız, 173  kuruluş yılına girerken, sadece Türkiye sınırları içerisinde değil, Dünyadaki saygın yerini almış olmanın da haklı gururunu taşımaktadır. Kahraman Türk Polisi toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, kanunun hakimiyetini ve devlet otoritesini sağlama gibi çok önemli ve hayati görevleri üstlenmiştir

Türk Polisi, çağdaş ülkelerin kullandığı araç, gereç ve yöntemleri kullanmayı kendine amaç edinmiş, dünyada ortaya çıkan gelişmelere paralel olarak milletimizin değişen beklentilerine cevap vermek için sürekli kendini yenilemiştir  Devletimizin temel unsurlarından biri olan Emniyet Teşkilatımız, halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması, kamu düzeninin temini, hukukun tesisi ve insan haklarının korunmasına dair görevlerini büyük bir fedakarlıkla yerine getirmektedir. Türk Polisi, terörle ve örgütlü suçlarla yürüttüğü mücadelenin yanı sıra, suçun önlenmesi, olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasındaki üstün başarılarıyla halkımızın güven ve takdirlerine mazhar olmuştur. Her türlü suç ve suçluyla mücadele edebilmek için sektördeki yeni teknolojilerin takibine büyük önem veren emniyet teşkilatımız, sadece yurt içinde değil, yurt dışında da gurur verici başarılara imza atmaktadır. Emniyet teşkilatımızın demokrasimize sahip çıkmak üzere vermiş olduğu cansiperane mücadele, 15  Temmuz hain darbe teşebbüsünü engelleyen en etkili unsurlardan biri olmuştur. Bu vesileyle vatan için canlarını feda etmiş olan bütün şehitlerimizi hürmetle, rahmetle, minnetle yad ediyorum. Bilhassa İlçemiz Emniyet Müdürlüğü binasına ismini veren Şehit Polis Gökhan ELBİSTAN, İstanbul’da Şehit olan Hemşehrimiz Zekeriya YURDAKUL  ve İzmir’de Şehit olan Fethi SEKİN’e Yüce Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Gazilerimize de sıhhat, afiyet ve uzun ömürler diliyorum.

Türkiye, demokrasi, hukuk, adalet ve özgürlükler konusunda tavizsiz bir duruş sergiledikçe, darbe teşebbüsleriyle, vesayet arayışlarıyla, terörle ülkemizi zayıf düşürmeye çalışan güç odakları emellerine asla ulaşamayacak, millet - devlet kenetlenmesi karşısında mutlaka hezimete uğrayacaklardır. Hukukun üstünlüğünü, insan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin devamını kendine ilke edinen, Anayasa ve yasalara sadakatle gece- gündüz fedakârca görev yapan Emniyet Teşkilatımız, halkımızın güvenle sığındığı bir şefkat kapısıdır. Toplumda huzur ve güven ortamının sağlanması, kamu düzeninin korunması, suç önleyici tedbirlerinin alınması ve faillerinin adalete teslim edilmesi gibi hayati öneme haiz olan görevleri yerine getiren Türk Polis Teşkilatı, vatandaşlarımızla omuz omuza geçen 173 yılının bilgi ve tecrübesiyle hizmet kalitesini her geçen gün artırmaktadır. Büyük fedakarlık, sabır, cesaret ve kahramanlıkla, aziz milletimizin barış ve emniyet içinde yaşaması için üstün bir vazife anlayışıyla hizmet veren Emniyet Teşkilatımız, terör ve örgütlü suçlarla mücadele ortaya koyduğu başarıyla hepimizi gururlandırmaktadır.

Türk polisine büyük önem veren, özellikle polis ve jandarma teşkilatlarının ülkenin olmazsa olmazlarından olduğunu çok iyi bilen Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk de; “Polis asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır.”  sözleri ile yaşantımızın her alanında polis teşkilatının ne denli önemli olduğunu belirtmiştir.

Türk Polis Teşkilatımız, hakka, hukuka, vicdana ve ahlaka uygun şekilde görev yapan emniyet görevlilerimiz sayesinde, milletimizin huzur ve güven kaynağı olmaya devam etmektedir. Gece gündüz demeden 24 saat görevlerinin başında milletimizin güvenliği ve huzuru için, çoğu zaman canlarını ortaya koymalarını ne kadar takdir etsek azdır. Bugün Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümünü kutluyor, şehitlik mertebesine ulaşan kahraman polislerimizi ve tüm güvenlik güçlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Büyük fedakârlık, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren siz değerli polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Düzenlediğimiz bu etkinlikte bizlerle birlikte olduğunuz içi hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Programda selamlama konuşması yapan İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Kızılcahamam Belediyesi tarafından düzenlenen Polis teşkilatımızın bir araya gelmesinde emeği olan Belediye Başkanımıza, Belediye Meclis Üyelerine ve Personele teşekkür etti.

Kızılcahamam İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey tarafından İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız’a,  Belediye Başkanımız Muhittin Güney’e ve Cumhuriyet Başsavcısı Vural Eker’e günün anısına birer teşekkür plaketi takdim edildi.

Yemekte İlçemizin yerel sanatçılarından Koray Işık ve Şakir Yılmaz’ın, söylediği birbirinden güzel şarkı ve türkülerle programa gelen misafirlere müzik ziyafeti verdi.

Anahtar Kelimeler:
KızılcahamamPOLİS
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26