banner94

DUYGUSAL BİR VEDA YEMEĞİ

Kızılcahamam'da 2 yıldan beri görev yapmakta iken Yenimahalle İlçe Müftülüğüne atanan İlçe Müftüsü Sinan Kazancı ilçemizden ayrılıyor.

DUYGUSAL BİR VEDA YEMEĞİ

Kızılcahamam'da 2 yıldan beri görev yapmakta iken Yenimahalle İlçe Müftülüğüne atanan İlçe Müftüsü Sinan Kazancı ilçemizden ayrılıyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
04 Ocak 2017 Çarşamba 23:37
2285 Okunma

Kızılcahamam'da 2 yıldan beri görev yapmakta iken Yenimahalle İlçe Müftülüğüne atanan  İlçe Müftüsü Sinan Kazancı ilçemizden ayrılıyor.

2014 Eylül ayından itibaren Kızılcahamam Müftülüğü görevini yürütmekte olan ve görev yaptığı süre içerisinde halkın takdirini kazanan  ilçe Müftüsü Sinan Kazancı için veda yemeği düzenlendi.

Kızılcahamam Müftülüğü tarafından Çam Otel'de düzenlenen veda yemeğine Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Muşmal, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Kadir Bilgi, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Çevre İlçe Müftüleri, Belediye Meclis Üyelerinden Yusuf Şengül, Kemal Öztürk, Songül Ergelen, İbrahim Yıldız, Murtaza Güngör, Adem Atakul, Fatih Oral, Günaydın  Yüce, Murat Can, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri, Din görevlileri, Okul Müdürleri, Kamu Kurum Müdürleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Veda yemeğinin ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti okunarak protokol konuşmalarına geçildi, konuşmalarda İlçe Müftümüz Sinan Kazancı'nın ilçemizden ayrılışının üzüntüsü olduğu ve ilçemizde kısa zamanda büyük hizmetlere imza attığı söylendi. konuşmalar  içinde zaman zaman duygulu anlar yaşanırken Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney yaptığı konuşmada;

"Ayrılıklar her zaman için üzücüdür, ama biz Sinan hocamızı çok sevmiştik, İlçe olarak, Cemaat olarak çok sevdik ve güzel günler geçirdik. Hocamız daha büyük bir yere gittiği içinde seviniyor ve orada Kızılcahamam'da geldiği belirteceği için, statü olarak da yükseldiği içinde çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. İlçemize gelen kamu görevlilerinin idarecilerin giderken yükselerek terfi ederek gitmesini çok arzu ediyoruz ve öylede oluyor. Buna örnek verecek olursak içimizden bir İstanbul Valisi, bir Kastamonu Valisi ve birde İl Müftüsü olarak göndermiş bir ilçeyiz. bu vesileyle de Sinan Hocamızı daha güzel makamlara gelir diye temenni ediyorum ve son olarak Sinan Hocamın gittiği yerde daha güzel işler yapacağını inanarak Allah yolunu açık etsin yemeğimize gelen herkese teşekkür ediyor iyi akşamlar diliyorum" dedi.

İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ise yaptığı konuşmada; "İlçe Müftümüz Sinan Kazancı'nın ilçemizden ayrılışının üzüntüsü içerisinde olduğumu belirtmek istiyorum. Sinan Hoca çok iyi bir dost çok iyi bir arkadaş ve çok iyi bir sırdaştı benim için inanıyorum ki gittiği yerde de kendisini sevdirecek çok iyi işlere imza atacak ve bugüne kadar ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Son olarak konuşma yapan ve Kızılcahamam'a veda eden İlçe Müftüsü Sinan Kazancı yaptığı selamlama konuşmasında katılımcılara teşekkür ederek hoşgendiniz dedi. Kazancı duygu dolu bir konuşma yaparak konuşmasında; 2 yıl 4 aylık süre buyunca muhabbetle severek kendimi de canı gönülden sevildiğimi anlayarak hizmet etmekten şeref duyduğum Kızılcahamam'da geriye baktığımda en güzel hatıralar, hayır ve dualarla anılacak bir ortam bıraktığım kanaatindeyim. Bu süreçte yapmış olduğumuz hizmetlerimizde bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum diyen İlçe Müftüsü Sinan Kazancı yine Kızılcahamamlıların bulunduğu Yenimahalle ilçesine gideceğini ve burada da yabancılık çekmeyeceğini dile getirerek anıldığında hayır dua edilmesini istedi.

Veda yemeğinde Protokol tarafından Sinan Kazancı'ya hediye takdimi yapılarak program vedalaşma ile sona erdi.


 

Son Güncelleme: 05.01.2017 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel BAYRAM 2017-01-05 00:02:04

Muhterem Sinan KAZANCI hocam, Görevde ilerlediniz seviniyorum, Kahramanlarımızdandı ayrılıyorsunuz üzülüyorum, biz seni asla unutmayacağız (inşallah), yeni göreviniz ağırda olsa sizinde bizleri unutmayacağınıza inanıyoruz. Yeni görevinizde ve daha ileri ve daha ileri yeni görevlerinizde yolunuz bahtınız açık Allah (c.c) Yar ve yardımcınız olsun. İnşallah. Amin. Amin. Amin

Avatar
bir garib yolcu 2017-01-05 23:10:14

bu haberi iyi okumalı derim. hicret sahibi nebinin varislerinin vedası böyle mi olmalı sorusunu sormalıyız. ne müftü beyi tanırım ne de garezim var. yalnız bu mekanda böyle bir yemeğin masrafı nereden karşılanır sorusu akla gelir. eğer tdv üzerinden böyle bir karşılama söz konusu ise bu vebal yeter de artar şahsiyet sahibi kimseye. yok müftü bey kendi cebinden vermişse bu da israftır, yalnış bir örnektir. zira müslümanlar açlıkla sefaletle imtihan olurken veraset makamının temsilcileri dikkatli olmalı. zira sarık beyazdır leke götürmez. o mekanda memleketimizin eşrafı ve ilim ehli insanlar var. a dostlar ne zamandan beri yemeklerin fotograflarından sergi yapılır oldu... ikinci olarak kıymetli hocalarımı da görüyorum. hanımefendilerin böyle fotograf paylaşmaları ne kadar etiktir... belki orada güzel şeyler konuşuldu ama müslüman bir toplumun hiçbir özelliğini göstermiyor bana. müftü beye yeni görevinde başarılar dilerken inşallah yenimahallenin o ışıltısında sefaret makamına taht kurmaz

Avatar
Veysel BAYRAM 2017-01-09 23:33:51

"Düzeltme" istişarenin "" Kahramanlarımızdandı"" kelimesi "Kızılcahamamımızdan" olacaktı. Bu manada yukarıdaki ifadelerimin doru ifadesinin...." Muhterem Sinan KAZANCI hocam, Görevde ilerlediniz seviniyorum, Kızılcahamamımızdan ayrılıyorsunuz üzülüyorum, biz seni asla unutmayacağız (inşallah), yeni göreviniz ağırda olsa sizinde bizleri unutmayacağınıza inanıyoruz. Yeni görevinizde ve daha ileri ve daha ileri yeni görevlerinizde yolunuz bahtınız açık Allah (c.c) Yar ve yardımcınız olsun. İnşallah. Amin. Amin. Amin /.../ olarak düzeltir Başta muhterem hocamdan ve kamuoyumuzdan özür dilerim.

banner89

banner83

banner26