banner94

BUGÜN KADİR GECESİ

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne ulaşmış bulunmaktayız…

BUGÜN KADİR GECESİ

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne ulaşmış bulunmaktayız…

uğur demirbaş
uğur demirbaş
19 Mayıs 2020 Salı 11:07
345 Okunma
BUGÜN KADİR GECESİ

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne ulaşmış bulunmaktayız… İslam alemi tarafından en mübarek gün olarak kabul edilen Kadir Gecesi bugün idrak edilecek. Tüm Ramazan Ayı boyunca oruçlarını tutan vatandaşlar, Kadir Gecesi’nde ibadetlerini edecek ve Allah’a dua edecekler.

Kadir Gecesi, Kur’an’ın, Allah tarafından Cebrail aracılığıyla Hz. Muhammed’e vahyedilmeye başlandığı gecedir. Bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen bu gecede bol bol dua etmek gerekir. Corona virüsü sebebiyle camilerde cemaate namaz kılınması yasak olduğundan dolayı bu sene Müslümanlar ibadetlerini evde yapacak.

Bizlerde Bu Vesile İle Tüm hemşerilerimizin ve Türk İslam aleminin Kadir gecesini kutlar bir dahaki kadir gecesine sağlıklı bir şekilde erişerek hep bir arada idrak etmeyi dileriz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26