banner94

BU HAFTA KİMLER DÜNYA EVİNE GİRDİ

Hızla devam eden düğün törenlerinde çiftlerin mutluluklarını paylaşmaya devam ediyoruz.

BU HAFTA KİMLER DÜNYA EVİNE GİRDİ

Hızla devam eden düğün törenlerinde çiftlerin mutluluklarını paylaşmaya devam ediyoruz.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
15 Eylül 2013 Pazar 15:21
3082 Okunma
BU HAFTA KİMLER DÜNYA EVİNE GİRDİ

Hızla devam eden düğün törenlerinde çiftlerin mutluluklarını paylaşmaya devam ediyoruz.

Kızılcahamam'da her hafta sonu, yoğun düğün organizeleriyle geçiyor. Bu hafta sonu Cuma günü Kızılcahamam Belediyesi Emekli Personellerinden Aliihsan Çalıkıranoğlu'nun oğlu İbrahım Çalıkıranoğlu'nun Kına merasimi yapıldı. Anadolu Mangal Evinde akşam yemeği ile başlayan Kına merasimine davetlilerin ilgisi büyük oldu. Düğünle devam eden çiftlerin nikahını Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal kıydı.

Diğer mutluluklarını paylaştığımız çift ise MHP Kızılcahamam İl Genel Meclis Üyesi Erdoğan Yıldırım'ın Oğlu Taha Yıldırım oldu. Yıldırım ailesi Cumartesi günü akşam Çukurca Köyünde davetlilere Akşam yemeği vererek köyün en kalabalık Kına gecesini yapmış oldu. Kına merasimine Kızılcahamam Eski Belediye Başkanlarından Yaşar Yıldırım, Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yüce, Belediye Meclis Üyeleri, Köy Dernek Başkanları, Köy Muhtarları, Kızılcamsiad Genel Başkanı Erol Gökmen ve çok sayıda davetli katıldı.

Yine Cumartesi günü gün Akşam saatlerinde Kızılcahamam Yabanabadlılar Derneği Genel Başkanı Selim Şenol'un Kızı Aybike Şenol yapılan görkemli bir nikah merasimi ile dünya evine girdi.

 İlçemiz İş adamlarından Mehmet Özdere'nin Oğlu Kadir Özdere 'de Ankara'da yapılan düğün merasimi ile dünya evine girdi.  

Evliliğe ilk adımlarını atarak hayatlarını birleştiren Genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Ailelerine Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.




































































































Son Güncelleme: 16.09.2013 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel BAYRAM 2013-09-18 23:44:00

Asıl Akmaz Bal Kokmaz. 2004 de tanıdığım muhterem kardeşim Ali ihsan Çalıkıranoğlu kardeşim, kalbinin pırıltılarının çocuklarınla beraber ailevi yaşamına yansıması dileği ile gençlere sadetler ve Salihlerden Salihalardan yeni nesiller dilerim.

Avatar
aliihsan çalıkıranoğlu @Veysel BAYRAM 2013-09-19 19:21:19

öncelikle amin diyorum veysel abi bu dilek ve temennilerine katılıyorum ve bütün yeni yuva kuran çocuklarımıza diyorum .........

banner89

banner83

banner26