banner94

BİZİM COŞKUN SECİM BİROSU DUALARLA AÇILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Coşkun Ünal'ın Şehit Mehmet Erdem Caddesi üzerinde bulunan Seçim Bürosu 21 Şubat 201 Cuma günü, Cuma Namazı sonrasında dualarla açıldı.

BİZİM COŞKUN SECİM BİROSU DUALARLA AÇILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Coşkun Ünal'ın Şehit Mehmet Erdem Caddesi üzerinde bulunan Seçim Bürosu 21 Şubat 201 Cuma günü, Cuma Namazı sonrasında dualarla açıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
21 Şubat 2014 Cuma 17:54
2472 Okunma

Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Coşkun Ünal'ın Şehit Mehmet Erdem Caddesi üzerinde bulunan Seçim Bürosu 21 Şubat 201 Cuma günü, Cuma Namazı sonrasında dualarla açıldı.

Cuma Namazı sonrası gerçekleştirilen açılışa Milliyetçi Hareket Partisi  21. Dönem Ankara Milletvekili ve MYK üyesi Mehmet Arslan, Kızılcahamam Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam İlçe Başkanı Uğur Tekin, Belediye Meclis Üyeri, Belediye Meclis Üyesi adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kurban kesilerek, dualarla açılan seçim bürosuna partililerin ve vatandaşların ilgisi büyük oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam İlçe Başkanı Uğur Tekin; bugünkü açılışımıza geldiğiniz için çok teşekkür ederiz. Kızılcahamam’da belediye başkanı adayını açıklayan ilk parti Mhp oldu.   Bizim 5 sene hizmet etmiş, çalışkan, üretken, sosyal belediyecilik anlayışını İlçemizde oturtmuş, 24 saatini geceli gündüzlü İlçe insanımızın içinde olan,  bizden birisi olan “Bizim Coşkun” diye tabir ettiğimiz mevcut belediye başkanımız Coşkun Ünal’ı Kızılcahamam Belediye Başkanı Adayı olarak açıkladık. Allah hayırlı uğurlu eylesin. Yine çalışkan, azimli, cefakar, kadirşinas belediye başkanımızın yanına bir kadro oluşturmamız gerekirdi.   Bu kadroyu oluştururken İlçe meselelerine vakıf,  bölgelerine hakim, artı bununla beraber sosyal kültürel ekonomik olarak İlçe insanımız ortalamasını yansıtan mütevazı ciddi bir kadro oluşturduk. Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımızda sizlerin hizmetine taliptir. İnşallah bundan sonra çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız. 30 Mart akşamı İnşallah Coşkun Ünal ve kadrosunu Kızılcahamam Belediye Başkanı olarak bir kez daha tescil ettireceğiz dedi.

Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi 21. Dönem Ankara Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Arslan bir konuşma yaptı. Mehmet Arslan konuşmasında;  Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal’ın Kızılcahamam Belediyesi’nde çok başarılı işlere imza attığını söyledi. Parti toplantıları için Türkiye’nin çeşitli İl ve İlçelerine gittiğini belirten Arslan, Kızılcahamam Belediyesi’nin  çalışmalarının gittiği her yerde örnek olarak gösterildiğini belirtti.

Kızılcahamam Belediye Başkanı ve aynı zamanda  Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal,  seçim bürosu açılışına katılan herkese çok teşekkür ettikten sonra, kendisiyle 5 yıl boyunca omuz omuza çalışan meclis üyelerine teşekkür etti.  Mevcut meclis üyeleri ve meclis üyesi adaylarıyla hep beraber Kızılcahamam’ın geleceği için çalışacaklarını belirtti.







































































Son Güncelleme: 23.02.2014 21:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan Geçlik.Kollarından 2014-02-23 00:13:15

ben ak partiliyim,kendisi şahsen tanıdıktan sonra bende takdir ettim.apdullah ve nurettin hemşerime bende katiliyorum,teşkilat ve mühittin bey degerini bilse idi deger verse idi gönüllerin başkanına taplo cok değişik olurdu gercekten,elini kuvvetlendirselerdi en azından bir çok kişi sabit dururdu güç vermessen sonuç böyle olur tepki çığ gibi büyüyor bilesiniz.altında kalacagız.

Avatar
halk 2014-02-21 22:23:11

kardeşşşş halktan aldığının çeyregini bu halka yedirimekle bu gemi yürümüyo mhp bu seçimde yerlerde

Avatar
Apduklah Kızılcahamamlı 2014-02-21 22:25:51

işde işden samimi tehdit içermeyen özü gibi bir konuşma bizim çoşkun,ak partide aynı coşkun başkan gibi samimi,içten daha sosyal ankarada daha aktif bizim başkanımız olacak bir başkanımız daha vardı ismini tüm kızılcahamam biliyor o olsa idi çoşkun başkan dinlenmeye girerdi kesin olmadı,bizim terçihimiz degil atama ady gösterildi,ama o dik durdu,saf degiştirmedi, dikilmedi,ne kadaar deger verdilerse o kadar destek oldu, bizler milletin terçihine ipotek koyanlara dersi çoşkun başkanı destekleyerek verecegiz bu k..lik degil milletin demokrasi dersi olacak.o başkanda gönüllerin başkanı olarak tarihde yerini zamanı gelince kızılcahamam'da yerini alacak büronuz hayırlı olsun ben ak partiliyim ama dediğim gibi demokrasinin deregini yapacagım çoşkun başkanın komuşmasını'da takdir ettim.

Avatar
nuretin 2014-02-22 00:05:04

gönüllerin başkanının yanında kayıtsın duracak olan birçok isim bakın burada bunun suçlusu kim tabiki bizler degil,dengeleri ve degeri,onure etmeyi bilemeyenler,kendilerinde keremet bulanlar,millet bilir işini verir cevabını helal olsun hayırlı olsun.

Avatar
Veysel BAYRAM 2014-02-22 00:06:39

her oy. kur'an okuma yaşını kaldırarak kur'an kurslarını kur'an okumayı hafızlık müessesini yeniden hayata geçiren. kapatılan iho okullarını ve ihl ilahiyatların önünü açan, başı örtülü kardeşlerimize tbmm genel kuruluna ve komisyonlara, hastanelere, okullara orduevlerine, girmelerinin yolunu yani müslümanlarin müslümanca yaşamalarinin önünü açan, tcni ergenekon vb. ile illegal yandaşlarının vesayetinden ve ergenekon vb. ile illegal yandaşlarının illegal faaliyetlerinden, imf vesayetinden ipoteğinden tehdidinden kurtaran rte ve ak partimize zarar verirken, ** merve kavakci kardeşimizi başı kapalı (müslüman) diye tbmm genel kurulundan kovan, üçlü koalisyonun ideolojisi için nesrin ünal kardeşimize başını açtırarak tbmm koyan. anamazı bacımızı başı örtülü (müsalüman) diye hastanelere okullara kamu kurumlarına ordu evlerine vb sokmayan ve özetle tc. ve isalami bitirmek için siyaset yapan partilere yarayacaktır.genelde de yerelde islama hizmet edenleri desteklemeleri dilek ve temenni

Avatar
kızılcahamamlı 2014-02-22 11:06:36

koylerde de tas döselı baskanım kızılcahamamda da tas doselı bunu bılın

Avatar
K.HAMAM 'lı 2014-02-23 12:07:42

coşkun ünal'ın eski kadrosundan kimse yok. acaba bu eski meclis üyeleri hiç görev yapmadılar veya yanlış mı çalıştılar da eski meclis üyelerinden kimse yok. eğer böyleyse belediye başkanı nasıl başarılı oluyor acaba? yoksa bugün söylenenler de mi yanlış.! ya da kullanıp attı mı onları? şimdi de kullanıp atacağı yeni isimler mi buldu? mesela günaydın gibi..!

Avatar
alperen 2014-02-23 12:24:29

kızlcahamamımıza çok hizmet etmiş mütevazi duruşlu ferudun hocamı yanına alan coşkun başkanı kimse tutamaz artık evelallah

banner89

banner83

banner26