banner94

BEYHAN SARI GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Kızılcahamam'da Ziyaretlerine devam eden Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Beyhan Sarı Gündemi değerlendirdi.

BEYHAN SARI GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Kızılcahamam'da Ziyaretlerine devam eden Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Beyhan Sarı Gündemi değerlendirdi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
24 Aralık 2013 Salı 09:15
2465 Okunma
BEYHAN SARI GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Kızılcahamam'da Ziyaretlerine devam eden Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Beyhan Sarı Gündemi değerlendirdi.

Herhangi bir yolsuzluk ve usulsüzlük yapılmışsa bunun kanunlar ve yasalar çerçevesinde karşılığını bulacağına ve temiz bir toplum olarak kalacağımıza dair inancımız ve desteğimiz tamdır. Bundan hiç kimsenin şüphesi ve tereddüdü olmasın.

Çeltikçi ve civar köylere ziyaretlerde bulunan Beyhan Sarı buralardaki hemşerileri, köylüler, esnaf ve muhtarlarla sohbet etti.

Beyhan Sarı yaptığı açıklamada; Kızılcahamam merkez, belde ve köylerindeki ziyaretlerimize ve istişarelerimize durmadan devam ediyoruz. Yaptığımız son ziyaretlerde Ülkemizin gündemine dair konularda görüş alışverişinde bulunduk. Hemşerilerimizin ve milletimizin memleket meselelerine ne kadar duyarlı, hassas ve yapıcı olduklarını buralarda bir defa daha yerinde tespit ettik.

İnsanımızın, ülkenin istikrarını, huzurunu, emniyetini hedef alan bugüne kadar oynanan oyunlara ve karanlık güçlere karşı uyanık olduğunu, oyunların hep birlikte olduğumuzda, bir olduğumuzda, beraber olduğumuzda bozulacağını, karış karış gezdiğimiz Kızılcahamamımızda gördük. Ülkemizin üzerine oynanan kirli tezgahların, çetelerin, lobilerin, Allah’ın izniyle bozulacağı, milletimizin kazanacağı inancımızın, tam olduğunu da hissettirdik hissettiler.

Huzurdan, istikrardan, güvenden rahatsız olanların sonunda kaybedeceklerine, ilçemizin, ülkemizin, milletimizin gelişeceğine, büyüyeceğine durmadan yoluna devam edeceğine dair inancımız tamdır.

Her şey Kızılcahamam için, mücadelemiz Kızılcahamam için davamız Kızılcahamam için.

Bizde ilçemize hizmet için durmadan dinlenmeden çalışmalarımıza ve yolumuza devam ediyoruz.
















Son Güncelleme: 24.12.2013 09:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RAFET BALCI 2013-12-24 11:06:34

zaten kizilcahamam'da cematin,müteahidin,bazi cikar guruplarinin,vekilin degil halkin destekledigi partiler üstü itibari olan tek aday beyhan sari'dir mantik ve işin geregide secim beyhan sari ile alinir bu gercegi kimse göz arti etmemeli diger adylarla hüsran olur.

Avatar
ESNAF ÜNAL 2013-12-24 11:19:33

sayın beyhan sarı işin dogrusunu söylemiş katılıyorum.bir yerlerden güç alıp kendini ön plana atanlara,millette makamlarına ragmen sevgisi olmayanlara'da ders olsun bu olaylar milletin siyaset üstü tek adayı beyhan sarı başkandır.iyi araştırsınlar sonucu kendileride görürler,dürüst,samimi,kendi ve cevresinin gücü ve saygınlıgı ile bilinen tek başkan sayın beyhan sarı'dır.

Avatar
zalimin zulmü varsa... 2013-12-24 11:27:47

helal sana beyhan başkan. bu karanlık güçlerin, karanlık emellerin, karanlıkta olan tüm şerlerin elbette cezasını çekeceği günler gelecektir. zalimin zulmu varsa bizlerinde yüce mevlası var. bunların bir planı varsa elbette allahın da planı var. biz inandık, inanmaya devam ediyoruz. sana da güveniyoruz, artık hayırlı haberini de sabırsızlıkla bekliyoruz.

Avatar
mustafa aktaş 2013-12-26 15:04:37

ben kızılcahamalı olarak beyhan sarı diyorum. başbakanın beyhan sarı dışında göstereceği aday kesinlikle kazanamaz. mevcut coşkun başkan beyhan sarı dışında ceketini koysa kazanır. kızılcahamamı almak istiyorsa başbakan, adayı beyhan sarı olacak sağdan soldan gelen arkadaşlar kaybeder.

banner89

banner83

banner26