banner94

BEYHAN SARI AÇIKLAMADA BULUNDU

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi Ak Parti Kızılcahamam Belediye Başkan aday adayı Beyhan Sarı Kızılcahamamlılarla kucaklaşmayı sürdürüyor.

BEYHAN SARI AÇIKLAMADA BULUNDU

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi Ak Parti Kızılcahamam Belediye Başkan aday adayı Beyhan Sarı Kızılcahamamlılarla kucaklaşmayı sürdürüyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
06 Aralık 2018 Perşembe 12:33
1450 Okunma
BEYHAN SARI AÇIKLAMADA BULUNDU

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi Ak Parti Kızılcahamam Belediye Başkan aday adayı Beyhan Sarı Kızılcahamamlılarla kucaklaşmayı sürdürüyor.

Aday adayı Beyhan Sarı haber sitemize yaptığı basın açıklamasında;

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Haziran 2001 tarihinde kurduğu Ak Partimiz, Türk siyasi tarihine damga vurmuş, ülkemizin tarihine geçecek izler bırakmış, bugününe ve geleceğine de umut olacak yatırımları yapmış bir partidir. Sadece ülkemiz mazlumlarının değil, dünya mazlumlarının da yanında olmuş ve onlara güç ve destek vermiştir. Böylesi bir kutsal siyasi oluşumun içerisinde bulunduğum, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bu mücadeleyi vermek şerefine nail olduğum için ayrıca gururluyum. 40 yıla yakın kamu hizmetim ve STK Başkanlıklarım süresince memleketime ve ülkeme hizmet noktasında Ak Parti teşkilatlarımızla, belediyemizle, muhtarlarımızla, sivil toplum örgütleri başkanlarımızla birlikte hizmet için beraber çalıştık ve beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda. Şimdi bu birlikteliği güçlendirmek ve Kızılcahamamı Ankara’da taçlandırmak için göreve talibim.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPACAĞIZ

Bu kutsal yola çıkmaktaki gayemiz, hizmet bayrağını daha yukarılara taşımaktır. Yapılana sahip çıkmak, değer katmak, yapılacak olanı da daha kaliteli yapmaktır. Önceliğimiz; gönül birlikteliğiyle insan odaklı hizmet ve iş kalitesi artırmak olacaktır. İlçemiz için yapılacak her türlü işte, yatırımda, aktivitede her alanda kaliteden ve istişareden taviz vermeyeceğiz. Kesinlikle ve kesinlikle altını çizerek söylüyorum ki: Tüm kesimlerle ve hemşehrilerimle istişare ederek karar alacağız. Yani ortak akılla hizmet edeceğiz. Ankara’mızın akciğeri ve su deposu olan güzel İlçemiz Kızılcahamam’ı İlçenin dinamikleri ile birlikte yönetmeye talibim. Kamu kurumlarımızdan, muhtarlarımızdan, STK’lara, siyasi parti temsilcilerine kadar ve tabi ki tüm değerli hemşehrilerimizin de duygu ve fikirlerinin önemseneceği bir gönül belediyeciliği anlayışımız olacaktır. Belediyemizin yapacağı her projeden, atacağı her adımdan hemşehrilerimizin bilgisi ve katkısı önem arz edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle yola çıkıyoruz. Çocuklarımızı, kadınlarımızı, yaşlılarımızı, gençlerimizi ön planda tutacağız ve engelli kardeşlerimizin yaşam standardını onların da fikirlerini alarak artıracağız. Özellikle yarınlarımızın teminatı gençlerimiz için projeler üreteceğiz. Kısaca insan ve doğaya daima duyarlı ve saygılı olacağız.

UZMAN FİKİRLER ÖNEMLİ

Konusunda uzman olan kişilerle çalışacağız ve kanaat önderlerinin fikirlerini mutlaka alacağız. Bu çerçevede gerek geçmişte Kızılcahamam’a hizmet etmiş, gerekse görüşü ve düşüncesi ne olursa olsun İlçemiz konusunda katkı verebilecek herkesle istişare edeceğiz. Konusunda uzman bir ekiple çalışıp teknik anlamda yapacağımız projeler için kimden fikir alınması gerekiyorsa alacağız. Öncelikler hep birlikte belirlenecek. İlçemizin nelere ihtiyacı olduğunu biliyorum (işsizlik, yol, sera, mezarlıklar, orman ürünlerinden ve termal sulardan yararlanma, tarım ve hayvancılık, kültür, yayla ve doğa turizmi, milli ve manevi değerlerin ön plana çıkarılması vb.) ama bunları sadece benim tek başıma biliyor olmam yeterli değil. Şehrin tüm dinamikleri ile birlikte hizmet sunmak amacındayım. Kaynaklarımızı da şehrin dinamikleri ile birlikte değerlendirip önceliklerimizi belirleyeceğiz. Hemşehrilerimizin hayatı ve kültürü neyi gerektiriyorsa onu yerine getireceğiz ve yönetime katılmalarını sağlayacağız.

TARİHİ VE KÜLTÜREL ZENGİNLİKLERİMİZİ KORUYACAĞIZ

Beni yetiştiren, büyüten, birçok tarihi değere ve geçmişe sahip olan, ecdadımızın yattığı bu topraklara hizmet etmek benim en büyük idealim ve bu topraklara olan borcumdur. Bu zenginlikleri koruyup, ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtımını yaparak İlçe merkezimizi ve köylerimizi ziyaretçilerin uğrak yeri haline getireceğiz. Rabbim bize yeşili, mavisi, havası, suyu, doğası, yer altı ve yerüstü kaynakları, kültürel zenginliklerle dolu çok özel bir coğrafya nasip etmiş. Bu coğrafi ve kültürel zenginliklerimizi sadece koruyarak bakmayacağım. Bu kültürel ve doğal zenginliklerimizi ufak dokunuşlarla hem koruyacak hem de ilçemize ve istihdama katkı sağlayacak kazanımlara çevireceğim.

KAMU KURUM VE KURULUŞLARIYLA ORTAK PROJE ÜRETİP, İŞSİZLİĞE ÇÖZÜM OLACAĞIZ.

Yapacağımız ortak projelerle kendi kendine yetebilen yeni işletmeler oluşturacağız. Kızılcahamam Belediyemizde işsizliği çözmeye yönelik, kendi kendini finanse edebilen bir anlayışla kamu kuruluşları ile ortak yapacağımız projelere sivil toplum örgütlerini ve bölgemizin işadamlarını da dahil edeceğimiz projelere öncelik vereceğiz. Yani kendi yağıyla kavrulan ve gelirini daha da arttıran bir ilçe haline geleceğiz.

İLÇEMİZE ve KÖYLERİMİZE GERİ DÖNÜŞÜ SAĞLAYACAĞIM. HİZMET ÇITASI YÜKSELECEK

Bizler çok güzel bir Kızılcahamam hayal ediyoruz ve bu yola çıkarak bu hayalimizin de yarısını gerçekleştirmiş durumda sayılırız. Belediyenin asli işleri vardır, bunlar kendi döngüsünde iş kalitesini esas alarak devam ederken, hizmet çıtası her daim yüksek olan Akpartimizin Gönül Belediyeciliğiyle bizler de bu çıtayı daha yükseklere çıkarmak gayretinde olacağız.”

HER İCRAATIMIZ FAYDALI BİR DOKUNUŞ SAĞLAYACAK

İlçemizin yaşayanı olmak önemli bir şeydir. Biz bu topraklarda varız, yaşıyoruz, yaşayacağız da. İlçemize ve benim bölgeme aidiyet ve hemşehrilerime karşı sorumluluk duygum mevcut, bunun için İlçemizin ve bölgemizin hem siyasetinde hem de sivil toplum örgütlerinde daima vardım. Atacağım her adım, yapacağım her hizmette hemşehrilerime ve İlçeme karşı taşıdığım bu sorumluluğun bilinciyle hareket edeceğim. Şimdiye kadar asli görevim olmadığı halde, İlçemde hemşehrilerimin acı gününde acılarını paylaşarak, iyi günlerinde mutluluklarını paylaşarak, gerek bayramlarda gerek cenazelerde gerek düğünlerde kısıtlı imkânlarımı kullanarak ve şartlarımı zorlayarak yıllarca yanlarında bulunmaya çalıştım. Şimdiye kadar hemşehrilerimin gönüllerine girip nasıl bu sevgi ve muhabbeti sağladıysam, Allahın izniyle bu göreve geldiğimde hemşehrilerimle beraber, kol kola neler yapacağım da aşikardır.

ALLAH RIZASINI KAZANMAK VE AMEL DEFTERİMİN KAPANMAMASI İÇİN BU YOLA ÇIKTIM.

Kızılcahamamlı tüm esnaf, çiftçi, işadamı, sanayici, muhtar, dernek başkanları, yaşlı-genç ve hanım kardeşlerimiz olmak üzere kısaca bütün hemşehrilerimizden büyük destek görüyorum. Farklı siyasi görüşten hemşerilerimizin de desteğini alabileceğimi biliyorum ve bu sebeple değerli hemşehrilerimin ısrarlı teveccühü ile bu yola çıktım. Şimdiye kadar yürüttüğüm gerek STK’lardaki görevlerim, gerekse kamuda şef, müdür, daire başkanı, genel müdür ve bakan danışmanlığı, belediye başkan yardımcılığı ve kurum başkan yardımcılığı (genel müdür yardımcılığı) görevlerinde edindiğim bilgi, birikim ve tecrübelerimi bölgeme, memleketime ve hemşehrilerime sunmak amacıyla bu yola çıktım. Benim tek sevdam memleketime hizmettir. Kızılcahamamlı, Çamlıdereli, Kazanlı, Çubuklu, Güdüllü ve diğer ilçelerimiz kökenli olup da Ankara’da yaşayan hemşerilerimizden Beyhan SARI’yı ve memleket sevdasını bilmeyen yoktur. “Başın düşünce dara, gönüllerin başkanı Beyhan SARI’yı ara” sloganı bu sebeple çıkmıştır. Rabbimin izni, büyüklerimin ve hemşehrilerimin teveccühü ile adaylığım uygun görülürse, Kızılcahamam’da ve Ankara’da pozitif bir etki oluşturarak olumlu yansımaları olacağını, Partimin ilçedeki ve başkentteki oy oranını çok daha yükseklere taşıyacağına yürekten inanıyor ve bunu beyan ediyorum. Hemşerilerimle birlikte Partimin bayrağını daha da yükseklere taşıyacağıma eminim ve söz veriyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize selam ve saygılarımı sunuyor, Rabbimden her şeyin hayırlısını dileyerek ilçem ve şahsım için niyetimiz hayır, akıbetimiz hayır olsun diyorum” dedi.

“BAŞIN DÜŞÜNCE DARA BEYHAN SARI’YI ARA

Son Güncelleme: 06.12.2018 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26