banner94

BAŞKAN TUNA MECLİSTEN MÜJDEYİ VERDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna’dan Başkent'lilere indirim müjdesi!

BAŞKAN TUNA MECLİSTEN MÜJDEYİ VERDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna’dan Başkent'lilere indirim müjdesi!

uğur demirbaş
uğur demirbaş
11 Aralık 2017 Pazartesi 22:59
779 Okunma
BAŞKAN TUNA MECLİSTEN MÜJDEYİ VERDİ
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, su fiyatlarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Şikayetlere neden olan ödenmemiş borcundan dolayı veya başka sebeplerden açma kapama işlemi yapılan abonelerden alınan 21,5 TL’lik ücrete yaklaşık yüzde 30 indirim yaparak 15 TL’ye, Bütünşehir Yasası'yla bağlanan ilçelerde merkezde 13 TL, köylerde (mahalle) ise 12 TL’ye düşürdük” dedi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, soysal medya hesabı Twitter’dan Ankara Büyükşehir Meclisinde Ankara'daki su fiyat tarifelerinde değişikliğe gidildiğini açıkladı. Tuna, buna göre şikayetlere neden olan ödenmemiş borcundan dolayı veya başka sebeplerden açma kapama işlemi yapılan abonelerden alınan 21,5 TL’lik ücrete yaklaşık yüzde 30 indirim yaparak 15 TL’ye; Bütünşehir Yasası'yla bağlanan ilçelerde merkezde 13 TL, köylerde (mahalle) ise 12 TL’ye düşürdüklerini belirtti.

Son Güncelleme: 11.12.2017 23:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel BAYRAM 2017-12-12 00:27:59

teşekkürler ama. asıl beklentimiz sayaç okuma bedelinin kalkması. sayaç okuma bedeli yasal/ahlaki ise o zaman bakkala kasaba terazi, avm vb. terazi/optik okuyucu, ödenmesi hakkı doğar. o zamanda olan yine garip gurabaya olur.

banner89

banner83

banner26