banner94

BAŞBAKAN KIZILCAHAMAM'A GELDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti 21.İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın gerçekleştirileceği Kızılcahamam'a geldi.

BAŞBAKAN KIZILCAHAMAM'A GELDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti 21.İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın gerçekleştirileceği Kızılcahamam'a geldi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
02 Kasım 2013 Cumartesi 01:12
3770 Okunma
BAŞBAKAN KIZILCAHAMAM'A GELDİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti 21.İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın gerçekleştirileceği Kızılcahamam'a geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kızılcahamam'a giriş güzergahı pankartlarla ve Ak Parti bayraklarıyla donatıldı. Bilboartlarda Akparti Belediye Başkan Aday Adaylarının karşılama mesajlarının yanısıra Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal'ında karşılama mesajı bilboartlarda yerini aldı.  

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti 21. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın gerçekleştirileceği Kızılcahamam'a saat: 21.00 sıralarında geldi. Karayolu üzerinden gelerek otele giriş yapan Erdoğan'ı Genel Başkan Yardımcısı Numan kurtulmuş,  Ak Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, Ankara Bölge Milletvekiliz Prof. Dr. Emrullah İşler İlçe Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Garnizon Komutanı Onur Akyüz, Koçoğlu Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Koçoğlu, İlgenel Meclis Başkanı Ahmet Arslanoğlu, Çeltikçi Belediye Başkanı Hidayet Demihan, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım ve Yönetimi karşıladı. Başbakan'ın Kızılcahamam'a gelişi sırasında polis helikopterleri de havadan kontrol yaptı.

Erdoğan, toplantının düzenlendiği Asya Termal Otel'e girişinden önce ilçe merkezinde aracını durdurarak, kendini bekleyen vatandaşlarla sohbet  etti. Burada çocuklara oyuncak da dağıtan Erdoğan, daha sonra Kılçadır Restoran'ın önünde durdu ve iş yeri sahibi Kenan Şenol ile bir süre konuştu.  

AK Parti'nin geleneksel Kızılcahamam Kampı, yarın Başbakan Erdoğan'ın yapacağı açılış konuşmasıyla başlayacak. Bu yıl 21'incisi gerçekleştirilen kamp 3 gün sürecek ve 3 Kasım'da da sona erecek. Kampta özellikle yaklaşan yerel seçimlerle ilgili önemli kararların alınması bekleniyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 02 Kasım 2013 Cumartesi günü tolantıya aravererek saat: 14.00'da Cumhuriyet Meydanında yapılacak olan Kızılcahamam Doğalgaz'ın Açılış törenine katılacak.  



















































































Son Güncelleme: 02.11.2013 01:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayrak afiş şov 2013-11-02 08:50:24

mhp lilerin genel başkanı geldiğinde adamlar ilçr binası hariç açılan meydana bile mhp bayrağı asmamıştı ama akp ilçe teşkilatı her yere bayrak afiş asmış hoş olmamış

Avatar
Veysel BAYRAM 2013-11-02 11:28:20

ii fatih – ii atatürk adam gibi adam dünya lideri aziz ve muhterem başbakanım genel başkanım dava arkadaşları hoşgeldiniz şerefler onurlar getirdiniz/verdiniz

. 2009da mhpli bir başkan seçmemize rağmen hala kızılcahamamımızı şereflendiren onurlandıran adam gibi adam dünya lideri ii fatih – ii atatürk aziz ve muhterem başbakanım genel başkanım dava arkadaşları kızılcahamamımızı şereflendirip onurlandırdığınız günlerde sizleri mhpli bir belediye başkanının karşılamasına sebep olan asıl sebepler;
1- bir dönem ak partimizin seçim işlerinden sorumlu genel başkan yardımcılığını da yapmış ama büyük türkiye siyasetinin yanında virgül kadar bile olmayan kızılcahamam siyasetini görememiş sayın haluk ipekin, sayın âdem özbekleri 2.nci kez aday olarak açıklanmasına verdiği destektir.
2- sayın âdem özbeklerin üçlü olmanin (yeni mahalle kardeş belediye projesi ile 4lü vb) gücü himayesinde 5 yıllık belediye başkanlık döneminde, proje ve proje karşılığı

Avatar
Veysel BAYRAM -2- 2013-11-02 11:30:49

kaynak aramaz/bulmaz ve bedava kaynak hizmet yatırım için kimsenin karşısında ceket düğmesini iliklemez (gurur/enaniyet) istişare ve ekip çalışmasından uzak çalışma siyaset yapma prensibi ile 2009 seçimlerini altın tepsi içinde 2004 rakibine sunmasıdır.
Yolunuz Bahtınız açık Allah (C.C) Yâr ve Yardımcınız Olsun

NOT: Aday adaylığı stratejisi ile makam kapmak için aday adayı olanlara itibar edilmemesi ve bu bağlamda Sayın Âdem ÖZBKLERİN kişisel oyu 100’ü geçmeyeceği gerekçesi ile blöflerinin dikkate alınmaması dilek ve temennisi ile.

Avatar
çıtak 2013-11-02 17:45:29

sanki coşkun başkan akpye geçse daha iyi hizmetler ypar kendisi diye düşünüyorum çünkü o potansiyel kendisinde var....

Avatar
mustafa özkan 2013-11-14 23:15:45

yanıkköylü olarak ankarada oturuyorum soğuksu haberi devamlı olarak takip ediyorum. her haberi geniş kapsamlı teşekkür ediyorum. başarılar dilerim.

banner89

banner83

banner26