banner94

BAŞBAKAN ERDOĞAN DOĞALGAZIN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Ak Parti 21. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için İlçemizde bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Doğalgaz Dağıtım Töreni'ne katıldı.

BAŞBAKAN ERDOĞAN DOĞALGAZIN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Ak Parti 21. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için İlçemizde bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Doğalgaz Dağıtım Töreni'ne katıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
02 Kasım 2013 Cumartesi 20:33
2004 Okunma
BAŞBAKAN ERDOĞAN DOĞALGAZIN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Ak Parti 21. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için İlçemizde bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Doğalgaz Dağıtım Töreni'ne katıldı.

2 Kasım 2013 Cumartesi günü saat 14:00'da Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan Doğalgaz Dağıtım Töreni'ne, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Milletvekilleri, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit, Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Ato Başkanı Salih Bezci, Ak Parti İl Başkanı Murat Alparslan, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, Koçoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Koçoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan Doğalgaz Dağıtım Töreni’nde ilk olarak kürsüye Koçoğlu Firması Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Koçoğlu çıktı. Şükrü Koçoğlu, doğalgazın Kızılcahamam’a geliş süreci hakkında bilgiler verdi. Şükrü Koçoğlu’nun konuşmasının ardından kürsüye, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız doğal gazın Kızılcahamam’a hayırlı olmasını diledi.

Son olarak kürsüye çıkan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında doğalgazı Kızılcahamam’a söz verdikleri gibi kısa bir sürede getirdiklerini belirtirken,  projenin 6 ay gibi kısa bir sürede tamamlandığını belirtti. Doğalgaz abone sayısının 1800’lerde olduğunu da belirten Erdoğan, abone sayısının en az 10 bin  - 15 bin olması gerektiğini söyledi. Kızılcahamam’a yapılan yatırımlardan da bahseden Başbakan, eğitim alanında bir çok yeniliklere imza atarak derslik sayısında önemli artış olduğunu, yeni hastane projesinden de bahsetti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam'daki Şehitler Ağacı'na artık yeni şehit künyesi takılmadığını belirterek, "Künye takılmasına mani olan barış ve kardeşlik süreci, inşallah bundan sonra kalıcı olarak devam etsin istiyoruz. Birileri var ki hem içeride hem dışarıda hala oraya künyelerin takılmasını istiyor. Onların kimler olduğunu biliyorsunuz, içeride de dışarıda da maalesef. Ama inşallah buna fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Başbakan Erdoğan, Kızılcahamam Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen doğalgaz dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız başta olmak üzere ilçeye doğalgaz gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Başbakan  Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının ardından Doğalgaz İlk Gaz  Verme Töreni yapıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve  Bakanların butona basmasından sonra doğalgaz resmi olarak İlçemizde hizmete başlamış oldu.

Doğalgaz Dağıtım Töreni’nin ardından Başbakan Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı karşısında bulunan Adem Atakul ve Dilek Atakul’un evine misafir olarak evde yaklaşık 45 dakika kalırken, ev çıkışı vatandaşlarla kısa bir süre sohbet ettikten sonra Başbakanlığa ait otobüsle tören yerinden ayrıldı. Yol güzergahında toplanan çocuklara oyuncak dağıttı.

 









































































Son Güncelleme: 02.11.2013 22:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26