banner94

BAL MUCİZEVİ VE İLAHİ BİR ŞİFA KAYNAĞIDIR

Balın faydaları saymakla bitmez.

BAL MUCİZEVİ VE İLAHİ BİR ŞİFA KAYNAĞIDIR

Balın faydaları saymakla bitmez.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
28 Kasım 2020 Cumartesi 11:29
1594 Okunma
BAL MUCİZEVİ VE İLAHİ BİR ŞİFA KAYNAĞIDIR

Balın faydaları saymakla bitmez. Arıların doğadan insanlara aktardığı oldukça fazla faydası olan bal, kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olurken, pek çok uzman gece yatmadan önce de bir kaşık bal yemenin insan vücuduna oldukça faydalı olacağını söylüyor. İçerisinde doğal şeker bulunduran bu besin hafızayı güçlendirme, cildi yenileme ve öksürük kesme gibi birçok faydası bulunmaktadır.

Sadece uzmanlar tarafından değil  âlimler tarafından da insanlara tüketilmesi tavsiye edilen gıdalardandır. Ayet ve hadislerde bal ile ilgili şunlar yer alır: 
Nahl Suresi: ﴾68﴿  Ve rabbin bal arısına şöyle ilham etti: "Dağlardan, ağaçlardan ve insanların kurdukları çardaklardan kendine yuvalar edin.
Nahl Suresi: ﴾69﴿  Sonra her türlü besleyici ürünlerden ye; rabbinin koyduğu kanunlara boyun eğerek çizdiği yollardan git!" Onların karınlarından, farklı renk ve çeşitlerde şerbet (kıvamından bir sıvı) çıkar ki onda  insanlara şifa vardır. İşte bunda da düşünen bir topluluk için açık delil bulunmaktadır.

Bölgemiz Kızılcahamam Çeltikçi Kuşcuören mahallesinde İnişdibi mevkiinde kenç çiftçimiz Kenan Şahin'in yapmış olduğu arıçılık faaliyetlerini yerinde inceledik. Başarılı bir serüveni olan İnişdibi arıcılığın ballarında 1027 PROLİN değiri bulunmakta.

Genç Çiftçi ve arıçı Kenan şahini bircokta siyasi ve brokrat'da yakından takip ediyor. geçtiğimiz günlerde Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız ŞAhini köyünde ziyaret ederek bal hakkında bilgiler aldı.

NOT: BAL ARACIDAN DEĞİL ARICIDAN ALINIR. Sipariş vermek için Tel:05317369739 veya 
 İnstagram: @inisdibi.aricilik.kizilcahamam

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26