banner94

ASYA PERSONELİNE HEDİYELİ GECE

Asya Termal Tatil köyü çalışanları için personel gecesi düzenledi.

ASYA PERSONELİNE HEDİYELİ GECE

Asya Termal Tatil köyü çalışanları için personel gecesi düzenledi.

13 Şubat 2013 Çarşamba 16:18
3029 Okunma
ASYA PERSONELİNE HEDİYELİ GECE

Asya Termal Tatil köyü çalışanları için personel gecesi düzenledi.

Kızılcahamam Asya Termal Tatil Köyü’nde düzenlenen Personel gecesi Boğaz İçi Restoranta  Akşam Yemeğiyle başladı. Geleneksel olarak düzenlenen Personel gecesine otel gelen Müdürü Mustafa Güngör, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Selahattin Özşen, Servis Müdürü Caner Manap, Operasyon Direktörü Süleyman Çınaroğlu, Planlama ve Koordinasyon Müdürü Ali Kemal Aydın, Teknik servis Müdürü Harun Tutan, Sağlık Merkezi Müdürü Ali Rıza Öcal, Güvenlik Amiri İlhami Çilingir, Mutfak Şefi Zekeriya Saygın, Satış Pazarlama Direktörü Mevlüd Safi ve çalışanlar aileleriyle katıldı.

Her zaman Müşterilerine hazırlanan, hizmet eden Personel bu kez de kendileri için hazırlandı. Asya termal tatil köyü personeli iki grup halinde yapılan personel gecesinde ilk grup 12.02.2013 Salı günü akşam yemeğinin ardından Kongre merkezinde çekiliş düzenlendi. Personelin bir arada bulunduğu gecede konuşan Otel Genel Müdürü Mustafa Güngör; yaptığı konuşmada birlikte çalışmakta olduğumuz bu çatı altında gösterdiğiniz gayretlerden dolayı teşekkür ederim diyerek Personel ilişkileri ve dayanışmalarından bahsetti.

Gecede Personelin çalışma anında çekilen görüntülerin slayt gösterisi izletilerek Elektronik ev eşyalarından oluşan hediye çekiliş düzenlendi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26