banner94

ANADOLU EFSANESİ OKUL BAHÇESİNDE YAŞATILACAK

Kızılcahamam Cumhuriyet İlkokulu tarafından Okul Şenliği ve Anadolu Çeşmesi Açılış Töreni yapıldı.

ANADOLU EFSANESİ OKUL BAHÇESİNDE YAŞATILACAK

Kızılcahamam Cumhuriyet İlkokulu tarafından Okul Şenliği ve Anadolu Çeşmesi Açılış Töreni yapıldı.

13 Haziran 2013 Perşembe 17:57
2184 Okunma
ANADOLU EFSANESİ OKUL BAHÇESİNDE YAŞATILACAK

Kızılcahamam Cumhuriyet İlkokulu tarafından  Okul Şenliği ve Anadolu Çeşmesi Açılış Töreni yapıldı.

13 Haziran 2013 Perşembe günü saat 10:00’da okul bahçesinde düzenlenen şenlik ve açılış törenine, Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Öğrenci Velileri katıldı. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda Okul Müdürü Ertuğrul İpek açılış konuşması yaptı. İpek konuşmasında;  Anadolu Çeşmesi ve okul bahçesine yapılan Taşlıca Köyü minyatürünün yapılış süreci hakkında bilgiler verdi. Anadolu Çeşmesi’nin açılışını Belediye Başkanı Coşkun Ünal ve Okul Müdürü Ertuğrul ipek birlikte yaptı. Daha sonra Okul Öncesi Eğitim Uygulama Bahçesi Minyatür Köyü’nün tanıtımı yapıldı.

Programda okul öğrencileri tarafından gösteriler yapıldı, şiirler, tiyatro gösterileri, gösteriler, oyun ve yarışmalar düzenlendi. Programın sonunda gözleme ve ayran ikramı yapıldı.

Kızılcahamam Cumhuriyet İlköğretim okulu örnek bir proje olan Anadolu Çeşmesi ve Minyatür Köy tasarımını okul bahçelerine taşıyarak Eski adıyla Taşlı Şeyhler, yeni adıyla Taşlıca Köyü’nün tarihi önemini göz önünde bulunduran Anadolu efsanesini tanıtma dalında örnek bir davranış sergilenmiş.











































Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nazım Efe 2013-06-13 18:49:26

Cumhuriyet ilkokulu örnek çalışmalarla adından son zamanlarda sık sık söz etmeye başladı.Ertuğrul Hocanın Cumhuriyete gelmesi ile değişim başladı.Okul baştan aşağı yenilendi.Helal olsun müdür beye .Yalnız tek merak ettiğim şey, yıllardır Kazım Karabekirdeydin. Niye böyle uygulamalar yapmadın sayın hocam, Kazımın suçu neydi? Yoksa Cumhuriyetteki ekip mi çok iyi?

Avatar
Kazım Çıtak 2013-06-15 14:54:48

Nazım efe Kardeş, Cumhuriyette Müdür yardımcısı Hacı Ünal kardeşimiz müdüre olumlu yönde çok katkılar sağlıyor.Öğretmen idareci arasında olumlu ilişkiler olduğu sürece okulun eğitimi ve başarısı artar. Ama tam tersi olursa; idareciler öğretmenlerle sürekli olumsuz yönde uğraşırsa herkes mesaisinin dolmasına bakar.

banner89

banner83

banner26