banner94

AK PARTİ SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI YAPILDI

Kızılcahamam’da Ankara Caddesi Aşağı Merkez Camii yanında açılan AK Parti İlçe Seçim Bürosunun açılışı programı yapıldı.

AK PARTİ SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI YAPILDI

Kızılcahamam’da Ankara Caddesi Aşağı Merkez Camii yanında açılan AK Parti İlçe Seçim Bürosunun açılışı programı yapıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
15 Şubat 2019 Cuma 19:48
1010 Okunma
AK PARTİ SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI YAPILDI

Kızılcahamam’da Ankara Caddesi Aşağı Merkez Camii yanında açılan AK Parti İlçe Seçim Bürosunun açılışı programı yapıldı.

AK Parti İlçe Seçim Bürosunun açılışı programına; Belediye Başkanı Muhittin Güney, Ankara AK Parti Bölge Miletvekili Eski Başbakan Yardımcısı Prof. Dr.Emrullah İşler, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Ankara Milletvekili Arife Polat Düzgün, Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Süleyman Acar, Belediye Meclis Üyeleri Songül Ergelen,  Durali Uygun, Adem Emin Atakul, Fatih Oral, Yusuf Şengül, İbrahim Yıldız, Kemal Öztürk, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Ahmet Barun,  MHP Kızılcahamam İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız, AK Parti Kahramankazan Belediye Başkan Adayı  Serhat Oğuz, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Taha Sarı,  bürokratlar, STK Başkanları, mahalle muhtarları, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış ve selamlama konuşmasını yapan, AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Süleyman Acar, 31 Mart’a kadar elimizden geleni yapacağız, hep birlikte bildiğiniz gibi bugün açılışını yapacağımız büromuzda 31 Mart’a kadar istişarelerde bulunacağız. sizlerin taleplerini dinleyeceğiz. Sizler için elimizden geleni yapacağız. Aynı davranışımız1 Nisan’dan  itibaren de   sizlerin desteği ile belediye başkanı olduğumda da aynı şekilde devam edecek dedi.

Adından konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Şimdi bu şartlar altında Ankara’yı kime teslim edelim ve Kızlcahamam’ı kime teslim edelim? Akli ve vicdani olarak kime teslim edelim? Önümüzde bir beka meselesi var. Kızılcahamam’ı aklen Süleyman Acar’a teslim edelim. Ankara’yı da Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’ye teslim edelim dedi. Önümüzdeki 31 Mart yerel Seçimlerinde de inşallah Kızılcahamam’da Cumhur İttifakının Adayı Süleyman Acar ve Ankara’da da Mehmet Özhaseki’ye oy  istiyorum diyerek sizleri  Allah’a emanet ediyorum dedi.

Son olarak konuşma yapan Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Hoş geldiniz sefa getirdiniz. Öncelikle cumamız mübarek olsun diyerek değerli kardeşlerim sizler vefalı insanlarsınız hep birlikte gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah sizler destek verdikçe bizler gece gündüz demeden sizler için hizmetler vermeye devam edeceğiz. 31 Mart Yerel seçimlerde desteklerinizi bekliyorum. Hepinizi selam ve saygılarımla selamlıyorum dedi.

Son Güncelleme: 16.02.2019 12:31
Anahtar Kelimeler:
Ak PartiSeçim Bürosu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26