banner94

AK PARTİ MAYIS AYI DANIŞMA MECLİSİNİ YAPTI

AK Parti Kızılcahamam ilçe teşkilatı Mayıs ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısını yaptı.

AK PARTİ MAYIS AYI DANIŞMA MECLİSİNİ YAPTI

AK Parti Kızılcahamam ilçe teşkilatı Mayıs ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısını yaptı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
28 Mayıs 2014 Çarşamba 09:59
1287 Okunma
AK PARTİ MAYIS AYI DANIŞMA MECLİSİNİ YAPTI

AK Parti Kızılcahamam ilçe teşkilatı Mayıs ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısını yaptı.

27.05.2014 Salı günü Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Ankara İl Kordinötörü Mahmut Macit, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ve eşi Ayşe Güney, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantı ilçe başkanı Sefa Yıldırım'ın açılış konuşmasıyla başladı.

Yıldırım; Konuşmasına Soma’daki maden faciasında yaşamlarını yitirenler için başsağlığı mesajıyla başlayan Yıldırım daha sonra 30 Mart Yerel seçimlerine değindi.

Diğer yandan; İlçe Sekreteri Güray Altunay, Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Şenli, Belediye Meclis Üyesi Songül Ergelen, Parti Faaliyetleri Hakkında açıklamalar yaptılar.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney kürsüde yaptığı açıklamlarda;

Asfalt Çalışması köylerde devam edecek

Belediye Başkanı Muhittin Güney, asfalt çalışmalarımız tüm hızla devam ediyor, Büyükşehir Belediye Başkanımız ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, Kızılcahamam’da asfalt çalışmaları tamamlandıktan hemen sonra köylerimizin asfalt çalışmaları devam edecek.

Halk Ekmeği Bugün Satışa Başladı

Kızılcahamam’da seçim çalışmalarımızda vatandaşımıza verdiğimiz sözlerden biride Halk Ekmeğin Kızılcahamam’a gelmesiydi, Seçimlerden iki ay sonra Halk Ekmek bugün Kızılcahamamlı vatandaşlarımızla buluştu ve Halk Ekmek satışa sunuldu. Yenice Mahallesi Hacı Hasan Caddesinde hizmet vermeye başlayan Halk Ekmeğin satış rakamlarına göre, Kadir bey, Toki ve diğer bölgelere büfe açılacağını dile getiren Başkan Muhittin Güney, Halk ekmek büfelerinin açılmasının talebe göre olacağını dile getirdi.

Kazanda bir günde 2500 ekmek satıldığını da dile getiren Başkan Muhittin Güney Kızılcahamam’dan Ankara’ya Bazlama satışlarının da önümüzdeki günlerde başlayacağını sözlerine ekledi

EGO geliyor, Ücretleri belli oldu

Mayıs Ayı ilçe danışma meclisi toplantısında konuşmalarına şöyle devam eden Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kızılcahamamlılara bir müjde daha verdi. Belediye Başkanı Muhittin Güney “Yaptığımız girişimler neticesinde Ankara’da en uzak noktaya EGO otobüslerinin çalışması için Büyükşehir Meclisinden olur aldıklarını söyledi.

Konu ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile de görüştüklerini dile getiren Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, yapılan çalışmalar neticesinde, ilk etapta sabah ve akşam olmak üzere iki otobüs aldıklarını ama bunun da zamanla çoğalması için çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Otobüs ücretlerinin belirlendiğini belirten Belediye Başkanı Muhittin Güney, Öğrencilerimizden ve abonmanlardan bir kişi 2,80 TL.

Normal ücret bir kişi 5,00 TL

60 yaş üzeri yaşlılarımızdan ise ücret alınmayacak

Danışma meclisinde son olarak İl Kordinötörü Genel siyasetten konuşarak Ak Parti Mayıs Ayı Danışma Meclisi Toplantısı basına kapalı olarak, dilek ve temenniler bölümüyle son buldu.

 















































Son Güncelleme: 28.05.2014 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26