banner94

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI KONGRESİ YAPILDI

AK Parti Kızılcahamam 7. Olağan İlçe Kongresi'nde mevcut İlçe Başkanı Ahmet Barun tekrar ilçe Başkanlığına seçildi.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI KONGRESİ YAPILDI

AK Parti Kızılcahamam 7. Olağan İlçe Kongresi'nde mevcut İlçe Başkanı Ahmet Barun tekrar ilçe Başkanlığına seçildi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
07 Kasım 2020 Cumartesi 21:23
3166 Okunma

AK Parti Kızılcahamam 7. Olağan İlçe Kongresi'nde mevcut İlçe Başkanı Ahmet Barun tekrar ilçe Başkanlığına seçildi.

Kongre, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Adem Özbekler Kültür Merkezi Okyanus Wedding Düğün, Nikah ve Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kongreye, Ak Parti Düzce Milletvekili Genel Merkez Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi Ankara Koordinatörü Ayşe Keşir, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcı Ömer Faruk İslam, AK Parti Ankara Milletvekillerinden Emrullah İşler, Nevzat Ceylan, Orhan Yeğen, Zeynep Yıldız, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar,  ilçe Belediye Başkanları, Ak Parti Çevre İlçe Başkanları, Kızılcahamam MHP,CHP , Saadet, ve İyi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri, Partililer, Muhtarlar ve Kızılcahamamlı Vatandaşlar katıldı.

Yeniden ilçe başkanlığına seçilen Ahmet Barun, AK Parti'nin büyük ve güçlü bir aile olduğunu ifade ederek, "Partimiz 19 yıllık iktidarında, her türlü muhtıra ve darbe girişimleri karşısında, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, dik duruş sergilemiş ve demokrasi dışı girişimleri milletimizle birlikte bertaraf etmiştir. Artık hem sahada hem de masada oyuncu değil, oyun kuran ve sonuçlandıran güçlü bir Türkiye var. İşte biz de burada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı en iyi şekilde temsil ederek devraldığımız bu bayrağı daha ileri taşımak arzusu ile hep birlikte bu yola çıkıyoruz." dedi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’da yapmış olduğu konuşmada; Kongreler Teşkilatların Güven Tazelediği, Bayrak Değişimi Yaptığı Zamanlardır Ve Bayramlarıdır. İşte Bu Nedenler İle İlçe Teşkilatımızın 7. Olağan Kongresi İçin Toplanmış Bulunuyoruz. Rabbim!!!! Bu Kongremizi İlçemiz, Ankaramız, Ülkemiz Ve Davamız İçin Hayırlara Vesile Eylesin.

Partimizin 19 Yıllık İktidarında İç Ve Dış Tehditlerle Tarihinin En Zor Dönemlerini Yaşayan Ülkemiz, Hükümetlerimizin Özverili Çalışması İle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Önderliğinde, 2023 Hedefleri İstikametinde Yoluna Emin Adımlarla Devam Etmektedir. En Zor Günlerde Bile Hizmet Aşkımız Bitmemiş, Ülkemizi Çağ Atlatacak Proje Ve Çalışmaların Ardı Arkası Kesilmemiştir.

Bizler De Burada Bu davanın Neferleri Olarak Görev Almaktan Gurur Duyuyoruz. Rabbimiz Bu Gururu, Hizmet Aşkını Bir An Olsun Başımızdan Eksik Etmesin.

Partimiz, Ülkemizi Emanet Edildiği İktidarlara Olan Güvenin Yitirildiği Yıllardan Alarak, Geleceğe Umutla Bakan, Recep Tayyip Erdoğan Gibi Bir Dünya Liderinin Önderliğinde Her Geçen Gün Daha Da Büyüyen Bir Ülke Haline Getirmiştir.

Ne Mutlu Bize Ki Böyle Güzel Bir Ülkede Yaşıyoruz,

Ne Mutlu Bize Ki Böyle Hizmet Üreten Bir Partinin, İlçemizin Ve Ülkemizin hizmetkarıyız diyerek Belediye Çalışmaları hakkında bilgi verdi desteklerinden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a teşekkür ederek Katılımlarından dolayı herkese teşekkür eder Yeniden İlçe Başkanı Olarak Güven Tazeleyen Ahmet Barun ve Yönetimini Tebrik ederek Başarılar diledi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ın konuşmasının ardından Ankara Milletvekili Prof.Dr. Emrullah İşler, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcı Ömer Faruk İslam ve Ak Parti Düzce Milletvekili Genel Merkez Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi Ankara Koordinatörü Ayşe Keşir’de konuşma yaparak Kongremizin Ankaramıza ve Kızılcahamam a hayırlı olmasını diledi.

Yapılan konuşmaların ardından parti tüzüğüne göre gelirğider ve faaliyet raporları okunarak ilçe Başkanlığı seçimine geçildi. Parti delegelerinin oyları ile Ak Parti İlçe Başkanlığına Ahmet Barun seçilerek  yönetimi ise şu şekilde oldu.

Başkan Ahmet Barun

Yönetim Kurulu Üyeleri

Güray Altunay

Ahmet Yurt

Tahir Kütükçüoğlu

Sefer Akyer

Yücel Erol

Mustafa Aydın

Şengül Çelikoğlu

Ayşe Aydoğan

Eda Filiz

İbrahim Savcı

Kadir Kılıç

Kadir Furuncu

Hamza Kocaoğlu

Osman Sunkur

İl Delege Üyeleri

Ahmet Barun

Süleyman Acar

Nizami Gülşen

Muhittin Güney

Sefa Yıldırım

Mustafa Keleş

Mehmet Bütün

Merve Koçak

Taha Sarı

Son Güncelleme: 07.11.2020 23:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26