banner94

İkinci El İPHONE 5S 32GB Fiyatları

İkinci El İPHONE 5S 32GB Fiyatları

İkinci El İPHONE 5S 32GB Fiyatları

İkinci El İPHONE 5S 32GB Fiyatları

2088 Okunma
İkinci El İPHONE 5S 32GB Fiyatları

İPHONE markasının çıkarmış olduğu telefonların diğer markalara nazaran kullanım süreleri daha uzundur. Bu sebeple almış olduğunuz telefonları uzun bir zaman diliminde kullanmayı hedeflemeli ve satın alacağınız telefonların bataryasının iyi olup olmadığını gözetlemelisiniz. modeli diğerlerine göre satışı en fazla olandır. Bunun atında yatan sebep, hafızasının yüksek olmasıdır. Hafızasının düşük olduğu modellerle arasında hiçbir ayrım yoktur. Bu sebeple sadece hafızayı baz alarak bu telefonları satın almalısınız.

modelini de yine sepetinize ekleyebilirsiniz. İnternette ikinci el olarak satışa sunulan telefonların hepsine güvenmemelisiniz. Telefonu satmak isteyen bireyler, buraya kötü özelliklerini koymayacaklar ve sizleri bundan haberdar etmeyeceklerdir. Bu sebeple herkese güvenmemeli ve satın alırken güzelce bütün özelliklerini analiz etmeye çalışmalısınız. ilanları arasından en ucuz fiyata satılanlara özellikle dikkat etmelisiniz. Telefonuna güvenen bir kişi, aşağı yukarı telefonunu piyasa fiyatı üzerinden satacaktır. Ucuz fiyattan veren kişiler ise telefonlarını bir an önce ellerinden çıkarmak için böyle bir yol izlemektedirler.

 

 

 

Son Güncelleme: 04.03.2016 11:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhammed ateş 2017-02-26 15:04:54

3 ay sonra telefon alıcam 800t
L olurmu

banner89

banner83

banner26