banner94

ANKARADA BİRLİK 'DEN CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK

Ankarada Birlik Derneği, Hamamönün’de kahvaltılı istişare ve Değerlendirme toplantısı düzenledi.

ANKARADA BİRLİK 'DEN CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK

Ankarada Birlik Derneği, Hamamönün’de kahvaltılı istişare ve Değerlendirme toplantısı düzenledi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
21 Ocak 2019 Pazartesi 17:48
534 Okunma
ANKARADA BİRLİK 'DEN CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK

Ankarada Birlik Derneği, Hamamönün’de kahvaltılı istişare ve Değerlendirme toplantısı düzenledi.

Ankarada Birlik Derneği kahvaltı programına; Altındağ Cumhur İttifakı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Asım Balcı, Ak Parti Altındağ ilçe Başkanı Ahmet Karaca, MHP Altındağ ilçe Başkanı Emin Sıtkı Aktaş ve Ankara’da Birlik Derneği yöneticileri katıldı.

Kahvaltının ardından bir konuşma yapan Ankarada Birlik Derneği Genel Başkanı ve Kızılcahamamlı hemşerimiz Bayram Mutlu;

“2017 Yılının Şubat ayında kurduğumuz Ankara’da Birlik Derneğimiz kuruluşundan bugüne kadar sürekli aktif ve sahada olarak çeşitli etkinlikler düzenleyerek, Sivil Toplum Kuruluşları arasında göz doldurmaya devam etmektedir.

Dernek olarak en büyük farkımız sadece bir kesimi ya da bir grubun veya oluşumun değil toplumun hemen hemen her kesimini kucaklayan 7 ‘den 70 ‘e herkesle beraber olan, bu bağlamda çalışmalar yapan bir dernek olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Batılı güçler ve ülkemizdeki işbirlikçilerinde desteğiyle 17-25 Aralık Gezi Olayları ve 15 Temmuz Hain darbe girişimleriyle, ülke olarak bağımsızlığımıza göz dikmiş olup, güzel Türkiye’mizi kendilerine bağımlı bir ülke haline getirmek istemektedirler. Çok şükür ki bugüne kadar başaramadılar ve başaramayacaklardır da.

Bu oyunları gören ve bilen Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyler de Cumhur İttifakını oluşturarak Başkanlık seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart Yerel Seçimlerinde de Güç Birliği yapmışlardır.

Ankara’da Birlik Deneği olarak bizlerde;

Ülkesine,milletine,bayrağına ve Devletine bağlı insanlar topluluğu olarak 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde, Cumhur İttifakının yanında saf tutmuş bulunmaktayız.

Bugün de burada düzenlemiş olduğumuz toplantı da Cumhur İttifakının ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Sayın Doç.Dr.Asım Balcı Başkanımızı, Ak Parti ve MHP İlçe Başkanlarımızı istişare toplantımıza davet ettik.

Sözlerimizin sonunda bizleri kırmayarak toplantımıza katılan Cumhur İttifakı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Sayın Doç. Dr. Asım Balcı Başkanımıza, Ak Parti Altındağ ilçe Başkanımız Ahmet Karaca ve MHP Altındağ ilçe Başkanı Emin Sıtkı Aktaş Başkanlarımıza Ve diğer prokole ve siz değerli Ankara’da Birlik Derneğimizin Yöneticilerine , mensuplarına katılımlarında ve katkılarından dolayı teşekkür ederim.

Başka bir programda buluşmak dileğiyle hepinize selam ve saygılarımı sunarım” dedi.

Ak Parti  Altındağ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Asım Balcı yaptığı konuşmada;

 “ABİDE’ye baktığımız zaman Altındağ ile özleşmiş bir dernek. Bu yüzden faaliyetlerini önemsiyoruz. Altındağ’ımız Ankara’nın kalbi konumundadır. Binlerce yıllık bir tarihi vardır. Altındağ’a yapılan hizmet Ankara’ya yapılan hizmettir. Nüfusumuz 370bin olabilir ama günlük olarak buralara gelip giden insan sayısı 1,5 milyonu buluyor.

Ak Parti Ankara  Büyükşehir Belediye Başlan Adayı Mehmet Özhaseki’nin açıkladığı 111 projenin 21 tanesinin direkt Altındağ ile ilgili olduğunu hatırlatarak “Projelerin 5’te 1’i Altındağ sınırları içerisinde, hizmet olarak ittifak adaylarımız en iyisini Başkent’e yapacaklardır. Büyükşehir olarak ilçe olarak seçimleri zaferle sonuçlandıracağız.

Dışarıda kötü niyetli ve çocuklarımızı suiistimal etmek isteyen insanlar var. Onlara fırsat vermeden çocuklarımız sporla,kültürle,eğitimle meşgul olabilecekleri alanlara çekerek Altındağ’ımızın yarınını bugünden çok iyi yapacağız

Hıdırlık tepe ile ilgili projeler hazırladık, Özhaseki Başkanımıza da ilettik.Bölgeye eski Ankara evelerini andıran Ankara konakları yapılacak” dedi.

Son Güncelleme: 21.01.2019 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26