banner94

ANKARA'DA BİRLİK DERNEĞİ BASIN AÇIKLAMASI.

Ankarada Birlik Derneği Genel Başkanı, Kızılcahamamlı hemşerimiz Bayram Mutlu haber sitemize yapmış olduğu açıklamasında;

ANKARA'DA BİRLİK DERNEĞİ BASIN AÇIKLAMASI.

Ankarada Birlik Derneği Genel Başkanı, Kızılcahamamlı hemşerimiz Bayram Mutlu haber sitemize yapmış olduğu açıklamasında;

uğur demirbaş
uğur demirbaş
28 Şubat 2018 Çarşamba 18:24
477 Okunma
ANKARA'DA BİRLİK DERNEĞİ BASIN AÇIKLAMASI.

Ankarada Birlik Derneği Genel Başkanı, Kızılcahamamlı hemşerimiz Bayram Mutlu haber sitemize yapmış olduğu açıklamasında;

Ankarada Birlik Derneği olarak, ülke, devlet, millet ve bayrak sevgisi ile binlerce şehit vermiş ve vermeye her zaman hazır olan aziz Türk milletinin birer evlatlarıyız.

Bin yıldır Türkleri Anadolu’dan atmanın hayalini kuran zihniyetlerin her türlü alçaklığını bertaraf eden Türk Milletinin için çıkan TürkSilahlı Kuvvetleri 15 Temmuz darbe girişimi ile içindeki alçakları ve vatan hainlerini temizleyerek bu gün tarihi şan ve şerefle dolu olarak Fırat Kalkanı ile başlayan ve Zeytin Dalı ile devam eden vatan ve millet bayrak devlet mücadelesinide milletimizle beraber operasyonlarına devam etmektedir.

Milletimizin boynuna yağlı urgan geçirmek isteyen, bayrağımıza ve hürriyet sevdamıza saygısı olmayan bu şeytanlar topluluğu, Türk Milleti’nin bağımsızlık ruhunu hesaba katmamıştır.

Milletimizin tarih boyunca sinesinden çıkarmış olduğu kahramanlar devletin en zor zamanlarında duruşları ve mücadeleleri ile milyonlara ilham vermişlerdir.

Milletimizin refahı ve devletimizin bekası için bu duruşun, haçlıların ve vatan hainlerinin karşısına dikilen Kılıç Arslan’dan, Abdülhamit Hana Plevne’yi vermeyen Gazi Osman Paşadan, Fahrettin Paşaya Seyit Onbaşıdan Samsun’a çıkan Mustafa Kemal Atatürk ve bu gün Devletimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN aynı kutlu davanın bayrağını taşımaktadırlar

Peygamber Ocağı olarak adlandırdığımız, asırlar boyunca büyük kahramanlık hikâyeleri yazan, tüm dünyanın korktuğu Şerefli Türk Ordusunun içerisinde Anadolu’yu bize yurt yapan, Bursa’yı, Edirne’yi, İstanbul’u fetheden, Çanakkale’de imanlı göğsünü yedi düvele siper eden, milli mücadelede düşmanı denize döken bu ordudur.

15 Temmuzda Hasan Tahsinler Şehit Astsubay Kd. Bşçvş. Ömer Halisdemirler’in bedeninde adeta tekrar dirilmiş Sakarya’dan Kocatepe’ye sel misali akanların torunları bu defa ihanete karşı meydanları doldurmuştur. Dün yedi düvel ve işbirlikçilerine karşı istiklali için istikbalini hiçe sayan bu necip milletin mensupları aynı ruh ile bu gözü dönmüş ihanet çetesine karşı ordusu ile elbirliği içinde bugün yine dünyaya haykırmaktadır.

Bu duruş ve cesaret bir kez daha tüm cihana göstermiştir ki Türk Milletinin bağımsızlığı hususunda en büyük teminatı Milleti ile beraber olan Mehmetlerdir. Bilinmesini isterim ki uluslararası siyasi tezgâhların tornalarından çıkma, böylesi alçak teşebbüslere asla geçit vermeyeceğiz. Bu minvalde ANKARA DA BİRLİK DERNEĞİ olarak her birimiz şehit olmak için kendimizi siper etmeye her daim hazırız.

Gün Milli Birlik Günüdür. bu alçaklara karşı dünyada bir örneği daha görülmemiş gözü karalılıkla karşı koyan, kahramanlık destanı yazan yüce Ordusu ile beraber olan Türk milletine şükranlarımızı arz ediyor, Türkiye Cumhuriyetini Kuvayi Milliye Ruhuyla kuran Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık dileyerek hepsini ayrı ayrı minnetle anıyoruz.

 BAYRAM MUTLU                                              ANKARADA BİRLİK DERNEĞİ GENEL BAŞKANI

Son Güncelleme: 28.02.2018 18:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26