banner94

2 LİG BEYAZ GURUP TAKIMI İNEGÖLSPOR KIZILCAHAMAM'DA

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan İnegölspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı

2 LİG BEYAZ GURUP TAKIMI İNEGÖLSPOR KIZILCAHAMAM'DA

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan İnegölspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı

23 Temmuz 2012 Pazartesi 09:25
1875 Okunma
2 LİG BEYAZ GURUP TAKIMI İNEGÖLSPOR KIZILCAHAMAM'DA
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan İnegölspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Geçtiğimiz sezonu grubunda şampiyon olarak tamamlayarak 4 sezon aradan sonra ikinci lige yükselen İnegölspor, kısa vadede bu ligde kalıcı olmanın hesaplarını yaparken, şampiyon kadronun üzerine takviyeler yapılarak daha güçlü bir ekip oluşturuldu. İlhan Korkmaz başkanlığındaki transfer komitesinin yeni takviyeler için belirlenen isimler ile temasları devam ederken, bordo-beyazlı ekipte teknik direktör Mehmet Bulut, yardımcı antrenörler Ferit Altıparmak ile Özgür Şahin ve kaleci antrenörü Hakan Gökkaya yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz cumartesi günü tesisler sahasında gerçekleştirilen ilk çalışma öncesinde kurban kesilip, yeni sezonun hayırlı olması dileğiyle dua edildi.

Bordo-beyazlılar daha sonra tesisler sahasında yaptığı çalışma ile sezon hazırlıklarına start verirken, çalışmanın ardından basın mensuplarına çalışma programı ile ilgili bilgiler veren teknik direktör Mehmet Bulut, "İlk etap çalışmalarımızı 2 Ağustos'a kadar kendi tesislerimizde yapacağız. 2 Ağustos'ta sabah antrenmanından sonra 2 günlük izin sonrası 5 Ağustos'ta Kızılcahamam Patalya Otel'de 5-18 Ağustos tarihleri arasında 13 günlük kampımız olacak. İlk etapta burada dayanıklılık çalışması yapacağız. Kızılcahamam kampında da teknik, taktik ve hazırlık maçları yapacağız. Tabi ihtiyaç gördüğümüz ve bütçemize uyduğu takdirde transferler devam edecek. İnşallah ihtiyaç duymayız. Elimizdeki kadro inşallah istediğimiz performansı gösterir ve başarılı olur. Tek dileğimiz bu. Başarılı olan bir takıma geldik. Şampiyon olan bir takıma geldik. Sorumluluğumuz daha da ağırlaştı. Beklentiler büyük, bunu biliyoruz. Bu beklentiye cevap verecek güce, kapasiteye sahip bir takım olarak inşallah sizler ve taraftarın desteğiyle İnegölspor'u layık olduğu yere getirmeye çalışacağız" dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26