banner94

Ömer BATI

Ömer BATI
 29 Mayıs 1970 tarihinde Ankara’ da dünyaya geldim. Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Beşkonak ( eski adıyla Gürcü Köyü) Demirciler Mahallesi kütüğüne kayıtlıyım. Keçiören Aktepe Lisesinden mezun oldum. Mezuniyetimden sonra üniversite hazırlıkları için dershaneye gittim. O dönem üniversite sınavlarında başarılı olamayınca vatani görev için tecilimi bozdurarak 19 ay olarak askerlik görevimi yaptım.

Terhisimden sonra üniversite hazırlıklarına devam ederek 1995 yılında çok istediğim Fizik Lisans Bölümünü kazanarakSakarya Üniversite Fen Edebiyat Fakültesine kayıt oldum. 2001 yılı Şubat döneminde mezun olarak hayataatıldım. Amacım öğretmen olmaktı. Bu amaçla üniversitede okuduğum yıllarda formasyon eğitimi aldım. 2001 yılı krizinden dolayı iş bulmakta zorlandığım zamanlarda lise arkadaşlarımın çoğunluğunun polislik mesleğine yönelmesine karşın ben hala kendimi geliştirecek iş bulma çabasındaydım. Ekim 2001 tarihinde PTT Vakfı Genel Başkanlığında Bilgi İşlem Operatörü olarak işe başladım. Halen bu iş yerinde bilgi işlem şefi olarak görevimi yerine getirmekteyim.

Çalıştığım yıllar boyunca çeşitli kişisel gelişim ve eğitim seminerlerine katıldım.Adalet ve Kalkınma Partisi Siyaset Akademisi derslerine katılmaya başladıktan sonra kendimi kişisel gelişim ve siyaset üzerine yetiştirmeye başladım. 3 dönem Siyaset Akademisine devam ettim.

SiyasetAkademisine katılan ve mezun olan arkadaşlarımla birlikte, Siyaset Akademisi Mezunları Derneğini 13 Kasım 2011 yılında 138kurucu üye arkadaşımla birlikte hayata geçirdik. Halen derneğin başkan yardımcısı olarak görevim devam etmektedir.

Ayrıca Ak Parti İl Başkanlığına Bağlı Sosyal İşler Başkanlığı, İl Danışma Kurulu “şuan ki adı İl Siyaset Kurulu” altında Eğitim ve Bilişim Kurulunu kurduk. Amacımız teşkilat çalışanlarının ve gönüllülerinin kişisel gelişimlerini artırmak ve sosyal olmanın imkanlarınıonlara sunmaktı. Kurulumuz akademik düzeyde eğitim vermekteydi.

Aldığım kişisel gelişim eğitimlerinin sonuçlarını değerlendirebilmek için uygulama alanı olarak kendi mahalle başkanlığım olan Keçiören İlçesi Yakacık Mahallesinde başladım. Bire bir seçmenlerin kendileri ile sohbet ortamı oluşturarak,onları dinleyerek, sorunların ve isteklerin nasıl cevaplanması gerektiği konusunda aldığım kişisel eğitimin testini halen yapmaktayım. Bunun yanında Fatih Üniversitesinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Programına devam etmekteyim.

Siyaset hayatımda temel amacım ülkemeve milletime hizmet etmek olduğundan,fikir ve projelerimi hayata geçirebilmek için,  girişimlerde bulunmaktayım. Amacım hemşerilerimin sosyal refah düzeylerini yükseltmek, birlik ve beraberliğimizin temelini oluşturan örf – adetlerimizi güncel tutmak, değerlerimizi unutmamak, baba ocaklarının her zaman tütmesini sağlamaktır. Bu amaçla memleketim olan Kızılcahamam’a; “Dünyanın kalbi Türkiye, Türkiye’nin kalbi Ankara, Ankara’nın kalbi Kızılcahamam” sloganı ile Kızılcahamam’ lı hemşerilerimin kalplerinde yer alabilmek ve hizmet edebilmek için Adalet ve Kalkınma Partisinden Kızılcahamam Belediye Başkalığına aday adayı oldum. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner83

banner26