NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kızılcahamam Belediyesi Nisan ayı Meclis Toplantıs 2 Nisan 2013 Salı günü saat 10:00'da Büyük Kaplıca arka kısmında bulunan Meclis Toplantı Salonu'nda; Kızılcahamam Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Coşkun Ünal'ın başkanlığında yapıldı.

NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kızılcahamam Belediyesi Nisan ayı Meclis Toplantıs 2 Nisan 2013 Salı günü saat 10:00'da Büyük Kaplıca arka kısmında bulunan Meclis Toplantı Salonu'nda; Kızılcahamam Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Coşkun Ünal'ın başkanlığında yapıldı.

02 Nisan 2013 Salı 21:27
938 Okunma
NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kızılcahamam Belediyesi Nisan ayı Meclis Toplantıs 2 Nisan 2013 Salı günü saat 10:00'da Büyük Kaplıca arka kısmında bulunan Meclis Toplantı Salonu'nda; Kızılcahamam Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Coşkun Ünal'ın başkanlığında yapıldı.

Kızılcahamam Belediyesi Nisan Ayı Meclis Gündemi;

G  Ü  N  D  E  M       

1- Yoklama ve Açılış,

2- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,

3- 2012 Yılı Belediye Başkanı Yıllık Faaliyet Raporunun okunması,
4- 2012 Yılı Denetim Komisyonu Raporunun görüşülmesi,   
5- Yapılacak Encümen Üyeliği seçimine esas olmak üzeri 2 kişilik “ Tasnif Heyeti”nin     belirlenmesi,


Tasnif Heyetine Mehmet Ergün ve Feridun Ünsal seçildi

6- Meclis Üyeleri arasından 1 yıl süre ile görev yapmak üzere 2 Encümen Üyesinin gizli oy   ile seçilmesi,
7- Kaplıcalar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair 14 Kasım 201 2 Tarih ve 28467

    Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Yönetmeliğin 14. Maddesine göre; Tıbbi Ekoloji ve

    Hidroklimatoloji Uzmanı (Kaplıca Doktoru) Dr. Selahattin SÜRGİT’in Kaplıcalarımızda

    “Kısmi Zamanlı Sözleşmeli” olarak çalıştırılmasının görüşülmesi,  
8- 1915 yılında Çanakkale savaşında 57. Piyade Alayında Şehit olan İlçemiz Bulak Köyünden 

     Ömer oğlu Hasan’ın isminin verilmesinin görüşülmesi,
( Yapılacak Çeşmeye 57. Alayda Şehit olan Bulak Köyünden Ömer oğlu Hasan'ın isminin verilmesi, Toki'ye yapılacak parka ise Çanakkale Şehitleri Parkı ismi verilmesi oybirliği ile kabul edildi.)

9- Dilek, Temenniler ve Kapanış

Nisan ayı Meclis Toplantısında gündem dışı 4 madde görüşüldü. Bu maddeler oybirliği ile kabul edilerek imar komisyonuna sevk edildi.

1-     Gündem dışı birinci konu; İlçemiz Kızılcahamam Yenice Mahallesinde kain 396

adanın bulunduğu alanda yapılan 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli planlarda yapılan değişikli-

ğe ait paftaların görüşülmesi.

 2-     Gündem dışı ikinci konu; 25.02.2012 Tarih ve 30 Sayılı Meclis Kararı ile Belediyemizce yapılan projelerin hayata geçirilmesi için İller Bankasından kredi kullanılmasına karar verilmiş idi.   Ancak Meclis Kararının, Belediyemizce yapılan projelerin; Spor Kompleksi Projesi (Kapalı Spor Salonu ve Açık Spor Tesisleri) hayata geçirilmesi için Köprü Giydirme Projesi, Bayraktepe Jeopark Düzenleme Projesi, Kadirbey Parkı Düzenleme Projesi, Cumhuriyet Meydanı Düzenleme Projesi, Yeraltı Otoparkı Düzenleme Projesi, TOKİ Parkı Düzenleme Projesi ile Hamam Projesi’nin yapımı için İller Bankası A.Ş’den veya İller Bankasının anlaşmalı olduğu Ticari Bankalardan kredi kullanımı yolu ile 10 yıla kadar vadeli, aylık taksitler halinde ödenmek üzere 27.724.808.65.-TL’ye kadar kredi kullanılması ve kredi kullanılmasında gerekli iş ve işlemlerin yürütülmesinde, protokol ve her türlü evrakların imzalanmasında Belediye Başkanı Sayın Coşkun ÜNAL’a yetki verilmesi şeklinde yeniden alınmasının görüşülmesi.

 3-     Gündem dışı üçüncü konu; İlçemiz Kızılcahamam Yenice Mahallesinde kain 207ada 1 parsel sayılı taşınmaz malın bulunduğu alanda yapılan 1/1000 ölçekli uygulama imarplanında yapılan değişikliğe ait paftanın görüşülmesi.

4- İlçemiz Kızılcahamam İsmetpaşa Mahallesinde ekli krokide sınırları gösterilen imarın 731,732,733,734,735,736 ve 737 adalarında toplam 13.07 Ha alanın çarpık yapılaşmanın önüne geçilerek modern kentleşme olması için 5393 sayılı Belediye Kanunun 73. maddesine istinaden kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesi hususu.

Meclis toplantısı sonrasında Kızılcahamam Belediye Meclis Üyeleri; Kızılcahamam Maden Suyu, yeni yapılan Belediye Garaj ve iş alanları ve E5 kenarında yapımı devam eden hamam inşaatını gezdiler, incelemelerde bulundular.

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner26