İlim Yayma Cemiyeti Kızılcahamam Şubesi tarafında “Namazla Diriliş” konferansı düzenlendi.
Kızılcahamam Belediyesi Toplantı ve Nikah Salonunda düzenlenen Namazla Diriliş programına konuşmacı olarak katılan Eğitimci Yazar Ahmet Bulut ve Hasan Hafızoğlu konferans verdi.
Konferansa; Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Başkan yardımcısı Fahrettin İlhan, İlçe Müftüsü Sinan Kazancı, Öğretmenler, öğrenciler, sivil toplum temsilcileri katıldı. Konferansta açılış konuşması yapan İlim Yayma Cemiyeti Kızılcahamam Şube Başkanı Arslan Koca şube faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut konuşmasında, "Rabbimizin en çok önemsediği ibadet olan namazla ilgili faaliyetler ne bizimle başladı, ne de bizimle son bulacaktır. Yeryüzünde namazı bilmeyen insan kalana kadar büyük bir ihlâs, samimiyet ve fedakârlıkla yapılacaktır." Diyerek Namaz konusunda katılımcılar ile soru cevap şeklindi akıcı bir konferans verdi. Diğer Konuşmacı Araştırmacı yazar Hasan Hafızoğlu ise yine namaz ile ilgili kıssadan hisseler anlattı.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)