banner94

GÜVEM'DEN HUZUREVİ ZİYARETİ

Güvem İlk ve Ortaokulu öğrencilerinden Kızılcahamam Huzurevine ziyaret düzenlendi.

GÜVEM'DEN HUZUREVİ ZİYARETİ

Güvem İlk ve Ortaokulu öğrencilerinden Kızılcahamam Huzurevine ziyaret düzenlendi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
03 Nisan 2015 Cuma 08:06
845 Okunma
GÜVEM'DEN HUZUREVİ ZİYARETİ

GÜVEM İLK VE ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

Güvem İlk  ve  Ortaokulu öğrencilerinden Kızılcahamam Huzurevine ziyaret düzenlendi.

Güvem Ortaokulu öğretmenleri Ali YOL ve Zuhal YÜKSEL,  okul öğrencilerinden 19 öğrenci ile anlamlı bir etkinliğe imza attılar.  Yaşlılar Haftası ile Kütüphanecilik Haftası’nı birleştirerek huzurevinde bir etkinlik düzenlendi. Bu etkinlikte öğrenciler skeç yaptı, dini hikayeler okudu, masal, fıkra anlattı, bilmece sordu, Kur’an-ı Kerim okudu. Huzurevini ziyaret eden  öğrenciler burada yaşlılarla yakından ilgilenip, onlarla güzel vakit geçirdiler.

İlçemiz  Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden öğrenciler burada yöneticiler  tarafından karşılandı. Yöneticiler  öğrencilere ve öğretmenlerine huzurevinde yaşayan yaşlıların durumları ve yaşlılara sunulan hizmetler hakkında bilgi verdi. Ardından huzurevi sakinleri ile görüşmeye başlayan  öğrenciler, önce onların elini öptü ardından onlarla sohbet ettiler. Yaşlılarla yakından ilgilenip, onlara getirdikleri pastadan ikram edip hoşça vakit geçirdiler.

Geziyi düzenleyen öğretmenlerimiz, "Bundan sonraki senelerde ziyaretlerimiz devam edecektir. Çünkü öğrenciler ile yaşlıları bir araya getirilerek onların yaşam şartlarını görüp kendi yakınlarına sahip çıkma duygusunu, saygı ve sevgilerini onlardan eksik etmemeleri gerektiğini görmeleri önemlidir. Aynı zamanda kültürümüzün önemli değerlerinden biri olan büyüklerimize saygı ve sevgi göstermeleri gerektiği, öğrencilerimize bir kez daha hatırlatılmış oldu. Öğrenciler, hep çocuk kalmayacaklarını ve hayata bakış açılarında bir değişiklik olduğunu buraya gelerek fark ettiler. Bu imkânı sağlayan huzurevi yönetimine de teşekkür ederiz"şeklinde konuştular.
Son Güncelleme: 03.04.2015 08:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26