banner94

YARI FİNAL MAÇLARI OYNANDI

Çıtak Türkmen Kültür Derneği'nin tertip ettiği futbol turnuvası yarı final müsabakaları oynandı.

YARI FİNAL MAÇLARI OYNANDI

Çıtak Türkmen Kültür Derneği'nin tertip ettiği futbol turnuvası yarı final müsabakaları oynandı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
14 Ağustos 2018 Salı 23:51
771 Okunma
YARI FİNAL MAÇLARI OYNANDI

Çıtak Türkmen Kültür Derneği'nin tertip ettiği futbol turnuvası yarı finalmüsabakaları oynandı.

Çıtak Türkmen Kültür Derneğinin tertip etmiş olduğu futbol turnuvasının  yarı final maçlarında ilk karşılaşma sahaya çıkan takımlardan Yalçın Tavukçuluk ve Umut Bazlama arasında oynandı ve maçı 6-3 umut bazlama yendi.

İkinci Karşılaşma ise Anadolu Lisesi ve Güreş Spor arasında oynandı maç 6-6 beravere bitince uzatmalara gidildi. 10 + 10 dakika uzatma oynanırken kıyasıya mücadele eden takımlar maçı 7-7 berabere bitirdi. Maçın hakemi penaltı çizgisini gösterek 5'er penaltı atan takımlar yine beraberliği sağlayınca12-12 olan skor, kalecilerin penaltı atışları ile devam etti. Kalecilerinde atışları fileleri buldu. skor 13-13'e yükseldi.

Anadolu lisesi futbolcusu Emre Kütükçüoğlu penaltı atışını dışarı atmasıyla beraberlik bozulmadı Güreş Spor futbolcusu Cavit Acar attığı penaltı ile durumu 14-13 yaparak takımını finale taşıdı.

takımın penaltı atşlarını https://www.facebook.com/ugura06 facebook sayfasından izleyebilirsiniz.

Son Güncelleme: 15.08.2018 00:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26