banner94

İMZALAR ATILDI SIRA GOLLERDE

Kızılcahamamspor son günde yaptığı transferleri Kızılcahamam ‘da yapılan İmza Töreni ile renklerine kattı.

İMZALAR ATILDI SIRA GOLLERDE

Kızılcahamamspor son günde yaptığı transferleri Kızılcahamam ‘da yapılan İmza Töreni ile renklerine kattı.

05 Şubat 2013 Salı 15:55
1865 Okunma

Kızılcahamamspor son günde yaptığı transferleri Kızılcahamam ‘da yapılan İmza Töreni ile renklerine kattı.

Kızılcahamam Belediyesi Jakuziler üzerinde bulunan Meclis Toplantı salonunda 5 Şubat 2013 Salı günü saat 13:00'da gerçekleşen İmza Törenine Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Kızılcahamamspor Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özbey, Kızılcahamamspor Yöneticileri ve taraftarlar katıldı.

Ara transfer döneminde takım bünyesine katılan Mehmet Yılmaz, Uğur Tülümen, İbrahim Ferdi Coşkun ve alt yapılan transfer edilen Ozan ve Oğulcan için sözleşme imzalandı.

Kızılcahamamspor Başkanı Erkan Özbey yaptığı açıklamada; “Devre arasında takımımızdan 9-10 futbolcu aramızdan ayrıldı, ayrılan futbolcuların yerine hocamızın raporu doğrultusunda takımımıza nokta transferler yapmak istedik. Mehmet Yılmaz, Uğur Tülümen ve İbrahim Ferdi Coşkun gibi tecrübeli oyuncuların yanında, yetenek vaat eden Ozan ve Oğulcan'ı takımımıza kattık. İnşallah yeni transferlerimizin takımımıza hayırlı olmasını diliyorum”

Kızılcahamamspor imza töreninde konuşan Kızılcahamam Belediye Başkanı ve Kızılcahamamspor Onursal Başkanı Coşkun Ünal; "öncelikle arkadaşlarımıza İlçemize hoş geldiniz diyoruz. Küçük İlçenin Büyük Hayali olarak yola çıktım. Küçük İlçe İnşallah bu sene şampiyon olacak, seneye de PTT 1. Lig'de mücadele edecek. Çok iyi bir takımımız var, çok iyi bir hocamız var, hocamızın verdiği talimatlar doğrultusunda hareket ettik. hocamızın ilk yarı sonunda 4-5 puan geride olsa bile bu takımı şampiyon yaparız demişti, bizde hocamıza istediği futbolcuları getirttik, inşallah başarılı olur. Galatasaray Drogba ve Sneijder alırken Ünal Aysal çilek diye transfer etmişti, bizim çileklerimizde bu arkadaşlar, inşallah birlik beraberlik içinde şampiyon oluruz" dedi.










Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26