banner94

ERKAN ÖZBEY’DEN TRANSFER AÇIKLAMALARI

Kızılcahamamspor Başkanı Erkan ÖZBEY transfer bombalarını açıkladı.

ERKAN ÖZBEY’DEN TRANSFER AÇIKLAMALARI

Kızılcahamamspor Başkanı Erkan ÖZBEY transfer bombalarını açıkladı.

20 Temmuz 2012 Cuma 17:22
2899 Okunma
ERKAN ÖZBEY’DEN TRANSFER AÇIKLAMALARI



Kızılcahamamspor Başkanı Erkan ÖZBEY transfer bombalarını açıkladı.

''Hacettepe'den Murathan BURUŞ'la 3 yıllık sözleşme imzaladık. Ankaraspor'dan Burak SEREZ'i 1 yıllığına kiraladık. Gençlerbirliği eski futbolcusu Sebahattin USTA 'yla 2 yıllık sözleşme imzaladık.'' Diyen Başkan Erkan ÖZBEY ayrıca Üstün Bilgi transferine de açıklık getirerek.''Bugün Üstün BİLGİ transferi netleşebilir.Gelen tekliflere karşılık cevabımızı bildirdik,isteyen kulüpler karar aşamasında” dedi.

 

ALİ ÖZTÜRK'LE PRENSİPTE ANLAŞTIK


Geçtiğimiz sene Balıkesirspor kadrosunda bulunan,sakatlığı nedeniyle forma şansı bulamayan Beşiktaş altyapısında yetişen,Gençlerbirliği'nde de Başkanımız Erkan Özbey ile birlikte Uefa kupası maçında da forma giyen Ali Öztürk'le ufak detaylar dışında anlaşma sağlanmıştır.2 Şubat 2005'te Asya kıtasında yaşanan Tsunami kurbanlarına yardım amacıyla oynanan maçta Türkiye Milli Futbol Takımı'nın yöneten ve Gençlerbirliği'nde bir sene beraber çalıştığı Ersun Yanal tarafından yerli karmasında davet edildi. 7-7 biten maçta Öztürk, ikinci yarıda oyuna girip ağları 4 kez havalandırarak Türkiye'nin dikkatini çekmişti

Ali Öztürk hakkında internet sitelerinden derlediğimiz bazı yorumlar:

-4.isvicre'de yapılan uefa 19 ya$ altı avrupa sampiyonasında milli formayla polonya'ya 3 gol birden atarak yıldızlaşan genclerbirligi futbolcusu.
-geçmiş yıllarda tuncay ve necatı gibi oyuncuların önceden yıldızlaşacağını bilen championship manager bilgisayar oyununun da yeni kahramanlarından biri ali
-Daum'da kendisi hakkında değeri 10 milyon euro olur tahminini yapmış.
-Okan Koc transferi esnasında beşiktaş ve genclerbirligi kulüpleri arasında yapılan anlaşmaya göre, siyah beyazlı takimin istemesi halinde, iki yıl sureyle 300 milyar Türk lirasi karşılığında bonservisini alabileceği futbolcu. ilhan cavcav'in, Ali Öztürk'un nasıl bir cevher olduğu anlaşma suresi dolmadan önce farkedilmemesi icin forma sansı verilmemesini sağladığı rivayet olunmaktadır.

 

SELÇUK BİCE KIZILCAHAMAMSPOR'DA.


Başkan Erkan Özbey'in çok önemsediği ve alınması için transfer komitesine talimat verdiği Selçuk takımımızla anlaşma sağladı.

 

ERGİN ALTAY İLE ANLASTIK


Gectigimiz sezon Balıkesirspor kalesini koruyan Ergin Altay ile anlaştık. Adana Demirspor, Şanlıurfaspor, Kocaelispor,Bandırmaspor formalarını giyen tecrübeli kaleci ile 1 yıllık anlaşma yapıldığı söylendi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26