banner94

ZEYNEP VE GÖKHAN ÇİFTİ EVLİLİĞE EVET DEDİ

Kızılcahamam Belediyesi Eski Belediye Başkan Yardımcımız ve İş adamlarından Cevat Yüce’nin Kızı Zeynep Yüce dünya evine girdi.

ZEYNEP VE GÖKHAN ÇİFTİ EVLİLİĞE EVET DEDİ

Kızılcahamam Belediyesi Eski Belediye Başkan Yardımcımız ve İş adamlarından Cevat Yüce’nin Kızı Zeynep Yüce dünya evine girdi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
14 Eylül 2014 Pazar 02:27
2492 Okunma
ZEYNEP VE GÖKHAN ÇİFTİ EVLİLİĞE EVET DEDİ

Kızılcahamam Belediyesi Eski  Belediye Başkan Yardımcımız ve İş adamlarından Cevat Yüce’nin Kızı Zeynep Yüce dünya evine girdi.

Yüce ve Günaydın Ailelerinin Evlatları Zeynep ve Gökhan çifti İlçemiz Soğuksu Milli Parkı içerisi Altın Su altına açılan “Seyr-et” Kır Restaurant’ ında 13.09.2014 Cumartesi Akşamı saat 19.30’da yapılan Kır Düğününde sevenleri ile birarada evliliğe evet dedi.

Düğün merasimine Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Eski Belediye Başkanlarından Coşkun Ünal ve Yaşar Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım ve yönetimi, MHP ilçe Başkanı Uğur Tekin ve Yönetimi, BBP İlçe Başkan Yardımcısı Serdar Akbaş ve Yönetimi, Kızılcahamam Belediyesi Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütlerinin oda başkanları, Kızılcahamam Esnafları, Davetliler, Aileleri ve yakınları katıldı..

Seyr-et Kır Restoranda yapılan Yüce ve Günaydın çiftinin nikahını Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney  kıydı. Çiftin Nikah Şahitliğini ise Eski Belediye Başkanlarından Yaşar Yıldırım ve Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkan Yardımcımız Tahir Taşkın yaptı. Zeynep ve Gökhan çiftine Evlilik Cüzdanını Yaşar Yıldırım takdim ederek

Yüce ve Günaydın Aileleri bu mutlu günlerinde onlaı yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

www.soğuksuhaber.com olarak Zeynep ve Gökhan çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.































































































































Son Güncelleme: 14.09.2014 02:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zekayi 2014-09-14 13:54:42

Ömür boyu mutlulukler

banner89

banner83

banner26