banner94

YAŞLILARIMIZA ÖZEL ZİYARET

18 – 24 Mart tarihlerinde kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzur Evinde program düzenlendi. Huzurevi programının ardından Protokol İlçemizde bulunan yaşlıların evlerini ziyaret ederek hatırlarını sordu.

YAŞLILARIMIZA ÖZEL ZİYARET

18 – 24 Mart tarihlerinde kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzur Evinde program düzenlendi. Huzurevi programının ardından Protokol İlçemizde bulunan yaşlıların evlerini ziyaret ederek hatırlarını sordu.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
21 Mart 2015 Cumartesi 17:39
948 Okunma
YAŞLILARIMIZA ÖZEL ZİYARET

18 – 24 Mart tarihlerinde kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzur Evinde program düzenlendi. Huzurevi programının ardından  Protokol İlçemizde bulunan yaşlıların evlerini ziyaret ederek hatırlarını sordu.

Programa İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanımız Muhittin Güney, Jandarma Komutanı Onur Akyüz, İlçe Müftüsü Sinan Kazancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Aycan, Protokol Eşleri ve Din görevlileri katıldı.

Kur’an Tilavetiyle Başlayan Programda Konuşan İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Belediye Başkanı Muhittin Güney Yaşlılar haftasını kutlayarak her bireyin birer yaşlı adayı olduğunu vurguladı.

Programda Kızılcahamam Belediyesi NİNO Kreşi’nin hazırladığı çeşitli gösteriler ve yarışmalar düzenlendi. Programın sonunda Yaşlılara çocuklar çiçek hediye etti. 

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan "Yaşlılar Haftası"  etkinlikleri ilçemizde devam ediyor. Yılların verdiği fiziksel yorgunluğun sükunetle telafi edildiği, saygı ve itibar görmenin arzu edildiği hassas bir dönem olan yaşlılık döneminde bulunan vatandaşlarımız çeşitli etkinliklerle mutlu edilmeye çalışılıyor.

Hafta münasebetiyle Kızılcahamam Kaymakamımız Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, İlçe Jandarma Komutanı Onur Akyüz, İlçe Müftüsü Sinan Kazancı ve merkez mahalle muhtarları ile birlikte gerçekleşen ev ziyaretlerinde yaşlı vatandaşlarımız ziyaret edildi. Ziyaret esnasında vatandaşlarımızın "Yaşlılar Haftası" kutlanırken, dilek ve temennileri de ilçe protokolü tarafından dinlendi.



















































































Son Güncelleme: 21.03.2015 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel BAYRAM 2015-03-24 22:18:34

yerel haber sitelerini gezenlerin yakımdan müşahede ettikleri gibi muhterem kaymakamımızın, belediye başkanımızın, c.savcımızın, garnizon komutanımızın. müftümüzün, m.e. müdürümüzün siyasi parti ilçe başkanlarımız ve yönettim kurulu üyelerinin, hep beraber her gün ayrı bir sosyal kültürel bir program ile halk ile iç içe olmaları vatandaş, devlet kaynaşmasına ve devletinden korkan vatandaşın devletini sevmesine ve devletine güvenmesine neden oluyor. emeği geçenden Allah (c.c) razı olsun.

banner89

banner83

banner26