banner94

YARIN KARAR VERİLECEK

Nilgün Belgün sunduğu Esra Erol ile Evlen Benimle programına çıkan Aydın Güldiken talip olduğu bayandan yarın cevap alacak.

YARIN KARAR VERİLECEK

Nilgün Belgün sunduğu Esra Erol ile Evlen Benimle programına çıkan Aydın Güldiken talip olduğu bayandan yarın cevap alacak.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
30 Kasım 2015 Pazartesi 19:32
2278 Okunma
YARIN KARAR VERİLECEK

Nilgün Belgün sunduğu Esra Erol ile Evlen Benimle programına çıkan Aydın Güldiken talip olduğu bayandan yarın cevap alacak.

ATV Ekranlarında yayınlanan Evlen Benimle programına katılan İlçemizin sevilen simalarından Aydın Güldiken Esra Erol ile Evlen Benimle programında Hatice hanıma talip oldu. Programın sonunda taliplisi ile karşılaştırmaya çıkan Güldiken, Talip Olduğu bayan’ın sorularını cevaplayarak paravan açıldı ve centilmen bir tavır sergileyen Aydın Hatice’ye çiçek verdi. Taliplisi biraz kararsız davransa da Sunucu Nilgün Belgün programın bittiğini anons ederek bu karşılaşmanın sonucunu yarın alınacağını belirtti.

Program yarın 16:30 da Atv Ekranlarında Aydın Güldiken Taliplisinin cevabını heyecanla bekliyecek.





Son Güncelleme: 30.11.2015 19:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kazim ayhan gezer 2015-12-01 12:39:36

Yillarca k.hamama hizmet etmis biriyim ugradigim hainliklerle memleketimden uzaklardayim tv2000de acilarimi anlattim bu evlilik programina gosterdiginiz ilgiyi alakayi yillarca kizilcahamam halkina hizmet etmis biri olarak duymak isterim saygi ve sevgilerimle kazim ayhan gezer

banner89

banner83

banner26