banner94

TÜRKAV,KIZILCAHAMAM ŞUBESİ ANKARA’DA

TÜRKAV, Kızılcahamam Şubesi Ankara’da

TÜRKAV,KIZILCAHAMAM ŞUBESİ ANKARA’DA

TÜRKAV, Kızılcahamam Şubesi Ankara’da

uğur demirbaş
uğur demirbaş
26 Mayıs 2022 Perşembe 14:45
483 Okunma
TÜRKAV,KIZILCAHAMAM ŞUBESİ ANKARA’DA

TÜRKAV,Kızılcahamam Şubesi Ankara’da

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Kızılcahamam Şube başkanı Sinan MUSLU ve Basından sorumlu başkan yardımcısı Serdar EROL TÜRKAV 11. Olağan Genel Kuruluna katıldı Ankara Çukurambar The Gren Park Hotelde gerçekleştirilen genel kurulda mevcut genel başkan Ebubekir Sıddık KORKMAZ GÜVEN tazeledi.

6 Mart 1989 tarihinde öncelikli olarak kamu çalışanlarının ekonomik sorunlarına eğilen bir teşkilat olarak Ankara’da kurulan Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) ‘Liyakat’ ve ‘Sadakat’ mottolarıyla 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü 11. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirildi.

Temelinde liyakat ve sadakat şiarı bulunan Lider-Teşkilat-Doktrin felsefesinden hareketle ve bu ilkeler doğrultusunda “Ay Yıldız’a Söz Verdik.” sloganından taviz verilmeyeceğini ifade eden, bu duygu ve düşünceye gönül vermiş olan TÜRKAV, ülkemizin içinden geçmekte olduğu hassas dönemde vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne, birlik ve beraberliğine azami önem veren, yüce Türk milletinin menfaatlerinden ve mukaddesatından asla vazgeçmeyen bir memur hareketinin yılmaz ve yıkılmaz öncüsü olan bir vakıftır.

TÜRKAV; üyeleri arasında sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı gerçekleştirmek ve kültürel faaliyetlerde bulunmakla birlikte, üyelerinin meslek bilgilerini, deneyimlerini ve becerilerini artırmak amacıyla çalışmalar yapıp kamunun ihtiyaç duyduğu sosyal, kültürel ve stratejik konularda araştırma ve incelemeler yaparak veya yaptırarak raporlar hazırlamakta ve kamuoyunu bilgilendirmektedir.

TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir KORKMAZ’ın Genel Kurul’da yaptığı konuşmalarında;

“TÜRKAV olarak 33 yıldır, memurlarımızın özellikle ekonomik ve sosyal sorunlarına çözümler arayıp üreterek kendilerinin vatana ve millete daha faydalı olabilmeleri için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Vakfımızın kuruluşunun 33. yılında gerçekleştirecek olduğumuz 11. Olağan Genel Kurul’umuzun vatana, millete ve vakfımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Seçimin ardından oluşacak olan yeni yönetimin ve sonra oluşturulacak yönetimlerin de daha önce görev almış büyüklerimizin izinden giderek kamu görevlilerinin haklarını savunacaklarına, her türlü alanda gelişmeleri için çalışmalar yapacaklarına, vatana ve millete daha faydalı şekilde çalışmalarını sağlayacak gereklilikleri yerine getireceklerine inancım da güvenim de tamdır. Vakfımızın kurulduğu ilk günden beri temel düsturları olan liyakat ve sadakatin ayrılmaz bir bütün olduğu, biri olmadan diğerinin mümkün olmayacağı ve başarı için üye ve yöneticilerin liyakat ve sadakatli olmaları gerektiği bilinciyle hareket ediyoruz. Başarımızın temelinde de bu vardır. Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı, ilhamını Selçuklu yıldızından almış olan; “Merhamet, Şefkat, Sabır, Doğruluk, Şükür, Sır Tutma, Sadakat ve Cömertlik” erdemleriyle örülü faaliyetlerine devam etmektedir.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26