banner94

TÜGVA'NIN YENİ TEMSİLCİSİ EMİN ASAN OLDU

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kızılcahamam İlçe Temsilciliğine Emin ASAN atandı.

TÜGVA'NIN YENİ TEMSİLCİSİ EMİN ASAN OLDU

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kızılcahamam İlçe Temsilciliğine Emin ASAN atandı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
02 Kasım 2020 Pazartesi 17:29
1822 Okunma
TÜGVA'NIN YENİ TEMSİLCİSİ EMİN ASAN OLDU

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kızılcahamam İlçe Temsilciliğine Emin ASAN atandı.

    Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ankara İl Temsilcisi Metehan HACIMUSTAFAOĞLU tarafından Kızılcahamam İlçe Temsilcisi olarak Emin ASAN atandı. Görevlendirmesi yapılan TÜGVA Kızılcahamam İlçe Temsilcisi Emin ASAN konuyla ilgili yaptığı açıklamada:
    "Türkiye Gençlik Vakfı olarak amacımız yeni Türkiye'nin inşasında vatanına, milletine saygılı, milli, manevi ve evrensel değerlere sahip çıkan üstün vasıflı bir gençlik yetiştirmektir. Gençliğin çağımızdaki ve gelecekteki gereksinimlerini tespit edebilecek bir rehberlikle, gençlerin eğitim ve öğretimine katkı sağlayacak, gelecekteki sosyal yaşamlarında üstlenecekleri roller konusunda onları bilinçlendirecek, kişisel gelişimlerine yardımcı olacak projeleri hayata geçirmek için yakın zamanda etkin kadromuzla çalışmalara başlayacağız. Gençliğin enerjisini sosyal faydaya dönüştürme adına yaptığımız her çalışma geleceğin teminatı olacaktır." diyerek sözlerini tamamladı.

    Emin ASAN Kimdir?

    1990 yılında Kızılcahamam'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kızılcahamam'da tamamladıktan sonra sırasıyla Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nda Yönetici Asistanlığı Önlisans Programı'nı, ardından Kamu Yönetimi ve İşletme Bölümleri'nden Çift Lisans Programı'nı ve daha sonra Gazi Üniversitesi'nde Hastane İşletmeciği Yüksek Lisans Programı'nı tamamlamıştır. Evli ve 2 çocuk babası olan Emin ASAN, ilçemizde özel sektör bünyesinde faaliyet gösteren çeşitli firmaların idari ve yönetici kadrosunda; yine ilçemizdeki mevcut Sivil Toplum Kuruluşları'nın Gençlik Kolları Birimleri'nde Kurucu Başkanlık ve Gençlik Temsilciliği gibi görevlerinin yanı sıra Genç Memur Sen İlçe Başkanlığı ve Ak Parti Kızılcahamam Gençlik Kolları Birimi'nde de aktif olarak görev yapmıştır. Halen Ak Parti Kızılcahamam Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca Lisanslı olarak Güreş Hakemliği de yapmakta olan Emin ASAN bir yandan da otomotiv sektörü üzerine faaliyet gösteren aile şirketleri Emin Otomotiv isimli şirketi de çalıştırmaktadır.

   www.soguksuhaber.com. olarak Emin Asan'a yeni görevinde  başarılar diler, ilçemize ve gençlerimize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26