banner94

TERÖRÜ LANETLİYORUZ

Atatürk Havalimanı'nda canlı bomba saldırısı: 36 can kaybı, 147 yaralı

TERÖRÜ LANETLİYORUZ

Atatürk Havalimanı'nda canlı bomba saldırısı: 36 can kaybı, 147 yaralı

uğur demirbaş
uğur demirbaş
29 Haziran 2016 Çarşamba 11:33
734 Okunma
TERÖRÜ LANETLİYORUZ

Atatürk Havalimanı'nda canlı bomba saldırısı: 36 can kaybı, 147 yaralı

Dün saat 21.50 sıralarında Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nin girişinde ve otoparkta üç ayrı patlama meydana geldi.

Havalimanına taksiyle gelen 3 terörist, önce uzun namlulu silahlarla çevreye ateş açtı, ardından da üzerlerindeki bombaları patlattı.

Patlama sonrası olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. 

Güvenlik güçleri, havalimanının tüm giriş ve çıkışlarını kapattı. Uçaklarda bekleyen yolcular da tahliye edildi.

Bu hain saldırıyı gerçekleştiren terör saldırısını şiddetle ve esefle kınıyor. ilk belirlemelere göre hayatını kaybeden 36 vatandaşımıza Allahtan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz. Saldırıda 147’ye yakın yaralananlar için de acil şifalar diliyoruz.

Son Güncelleme: 29.06.2016 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel BAYRAM -2- 2016-06-30 00:37:08

T.C'de MUHALEFETİN tek anlamının iktidarın 1/10 parçası olabilmekiçin yapılan her işe karşı çıkarak teröre teröriste destek vermek olduğu sürece,****Cumhuriyeti kuran partinin, fanatiklerini yanında tutabilmek ve iktidarı demokrasi dışı eylemlerde aramak ve bu usul ve uslüp ile iktidar olabilmek için, " anayasa/kanun/demokrasi, Cumhurbaşkanı/başbakan/Bakan/Vali/asker/polis vb. tanımadığını, kendi kanununu, kendi güvenliğini kendisinin sağlayadağını, gerekirse bu yönde kan dököceğini ilan ederek ve her terörist eylemi T.C.DEVLETİNİN yaptığını ilan ederek. devleti milleti temsil edenlere aleni hakaret ederek, TBMM/KOMİSYONLARDA VE HER ALANDA GÖRÜŞ BEYAN ETMEK YERİNE TERÖR ESTİREREK v.b -vb. -vb. **** ve yetmediği yerde T.C'ni terörü destekleyen devletlere şikayet ederek/yardım isteyerek" terör anayasası GİBİ bir sistemi benimsediğini ilan eden ve ve bu eylemleri ile teröre, teröriste cesaret veren yön gösteren eylemleri sürdüğü sürece terörle mücadele çok zor. DİLEK VE TEMEN

Avatar
Veysel BAYRAM 2016-06-30 00:37:56

Allah (c.c) rahmet eylesin, yakınlarına/Milletimize sabırla versin, ***** Terörr ve Terörist? ***** Dışarıda kendilerini dünya mazlum ülkelerinin efendisi yöneticisi gören adı super kendisi rezil devletler OSMANLI sonrası oluşturdukları sömürü düzenlerini kolaylaştırmak ve devam ettirebilmek için terör terörist üretmeye devam ettiği sürece, ****İçeride siyasi parti adı altında TBMM genel kurulunda/Komisyonlarda ve her yerde resmen ülkeyi bölme çalışmaları ve teröre teröriste açık destekleri sürdüğü sürece, ****C.Savcıları/Hakimleri7ÜST DÜZEY POİSLERİ/ASKERLERİ vb. ideolojilerin kontrolünde oduğu ve bir savcının bir hakimin suçsuz bir/birkaç vatandaşı/görevliyi suçlu göterebildiği, bir/birkaç suçluyu sebest bırakabildiği/tutuklayabildiğşi ve bunlara asla hesap sorulamadığı ve en bait davaların 5-10 yıl südüğü sürece.

banner89

banner83

banner26