banner94

Tenfiz Davası

Özgündüz Hukuk’ta Tanıma Tenfiz Davası

Tenfiz Davası

Özgündüz Hukuk’ta Tanıma Tenfiz Davası

uğur demirbaş
uğur demirbaş
25 Ocak 2016 Pazartesi 22:50
623 Okunma
Tenfiz Davası



 

Tanıma Tenfiz davaları Avrupa mahkemelerin de alınan bir kararın bizim ülkemiz içinde alınmasını ve tanınmasını içeren davalardır. Mahkeme kimsenin bulunmak istemeyeceği bir yerdir aslında fakat insanlar bazen buna mecbur kalırlar. Fakat her zaman gittiğimiz yerler olmadığından insan ister istemez çekinir buralardan. Orada bulunan insanlar ise sürekli orada olduklarından sizin bu çekincelerinizi anlamayabilirler. Doğal olarak da anlamazlar zaten. Fakat aradaki uçurumu dengeleyecek sizin çekincelerinizi anlayacak bu konuda uzmanlaşmış sadece bu konuda da değil alanı olan hukuk konusunda uzmanlaşmış bir avukat ile çalışmanız sizin için önemlidir. Sitemizde bulunan avukatların yine sitemiz içerisinde öz geçmişleri bulunmaktadır. Artık internetten her türlü bilgiye ulaşılabiliyor sizde bizim avukatlarımızın öz geçmişlerini sadece bizim sitemizden değil internette daha önce bizim ile çalışmış müvekkillerimizden okuyabilirsiniz. için sitemize girebilirsiniz.

 

Sitemizden iletişim bilgilerimizi alarak bize ulaşabilirsiniz. Sitemizden ister iseniz ulaşım bilgilerimizi alarak bizim ile büromuzda görüşebilirsiniz. bu adresten bize ulaşabilirsiniz. Sitemize girmek için vermiş olduğum linklerden birine tıklamanız sitemize girmek için yeterli bir işlemdir.

Son Güncelleme: 21.05.2016 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel BAYRAM 2016-01-25 23:58:58

islama müslümanlara vatana millete devlete ve dünya müslümanlarına türklerine hizmet eden ve sahip çıkan bundan sonrada hizmet etmeye sahip çıkmaya niyetli ve kararlı tek parti olan ak parti ailesi yolunuz bahtınız açık Allah (c.c9 yar ve yardımcınız olsun.

banner89

banner83

banner26