banner94

SIFIR ATIK BAHÇESİNE REKOR ZİYARET

​​​​​​​Kızılcahamam Belediyesi tarafından yürütülen sıfır atık sisteminde Pilot ilçe Kızılcahamam’da yapılan çalışmalar Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor.

SIFIR ATIK BAHÇESİNE REKOR ZİYARET

​​​​​​​Kızılcahamam Belediyesi tarafından yürütülen sıfır atık sisteminde Pilot ilçe Kızılcahamam’da yapılan çalışmalar Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
25 Ağustos 2022 Perşembe 16:44
1012 Okunma
SIFIR ATIK BAHÇESİNE REKOR ZİYARET

Kızılcahamam Belediyesi tarafından yürütülen sıfır atık sisteminde Pilot ilçe Kızılcahamam’da yapılan çalışmalar Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor.

Sıfır Atık’ta Türkiye’nin Pilot şehri olan Kızılcahamam da yapılan ve 5 Haziran Çevre günün de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve Çevre Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı Murat Kurum’unda katılımlarıyla hizmete giren Sıfır Atık Bahçesine Rekor ziyaret gerçekleşti.

Sıfır Atık Bahçesinde 2,5 ayda yapılan analizlere göre 1497 kişi ziyaret ederek 16.789 kg atık getirildi. Bu zaman içinde Bahçemizde 444 kişiye Atık kart tanımlandı. Toplamda 18.000 puan yüklenildi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Sıfır Atık Şehrinde yeni hizmete alınan bahçemize Kızılcahamam halkının rekor ziyareti ve bu uygulamaya katkıları bizleri memnun ederek yaptığımız teşvikleri artırmayı planlamaktayız. SAT kart uygulamamızın başarısı İlçemizde yaygınlaşarak 1309 kişiye ulaşmıştır. Atıklarını değerlendiren vatandaşlarımızdan Kartlarına şuana kadar 151.911.42 puan yüklenerek yerel esnaflarımızdan yapılan puan harcaması ise 102.795 olmuştur.

YENİ UYGULAMALAR DEVREYE GEÇİYOR

Yeni Uygulamaya geçireceğimiz Depozito çalışmamızın geçtiğimiz günlerde  imzaladığımız protokolle beraber makinelerin test aşamasında olduğunu belirtir en kısa zamanda sizlerin hizmetine girecektir. SAT kartlarımızın içerisine yüklenen puanların harcama kriterlerine yenilerini ekleyerek direk Sıfır Atık Bahçemizden hediye ürün standını da oluşturmaktayız.

Anahtar Kelimeler:
KızılcahamamSIFIR ATIK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26