banner94

SIFIR ATIK BAHÇESİNE İLGİ GİTTİKÇE ARTIYOR

SIFIR ATIK BAHÇESİNE İLGİ GİTTİKÇE ARTIYOR

uğur demirbaş
uğur demirbaş
07 Haziran 2022 Salı 14:37
1792 Okunma
SIFIR ATIK BAHÇESİNE İLGİ GİTTİKÇE ARTIYOR

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Kızılcahamam Belediyesi tarafından yapılan Kızılcahamam Sıfır Atık Bahçesi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

1-7 Haziran Çevre Haftası nedeniyle ve 5 haziran Çevre gününde Kızılcahamam’da Ak Parti kampı için bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan tarafından ilk ziyaret yapılarak halka açılan bahçe ziyaretçilerini ağırlamaya ve atık kabulüne devam ediyor.

Kızılcahamam Perihan Erdoğan Ortaokulu ana sınıfı öğrencileri tarafından ziyaret edilen Sıfır Atık Bahçesinde öğrenciler getirdikleri atıkları ayrı bölmelere atarak atölye kısmında eğitim yapıp oyun alanlarında eğlenceli vakit geçirdiler öğrencilere Sıfır Atık Kafesinde ikramlarda bulunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26