banner94

ŞEHİTLERİMİZİ GURURLA YAD ETTİK

Kızılcahamamlı vatandaşlar, darbe girişiminin 7. gününde Cumhuriyet Meydanında darbeye tepki göstermek adına demokrasi nöbetine devam ediyor.

ŞEHİTLERİMİZİ GURURLA YAD ETTİK

Kızılcahamamlı vatandaşlar, darbe girişiminin 7. gününde Cumhuriyet Meydanında darbeye tepki göstermek adına demokrasi nöbetine devam ediyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
23 Temmuz 2016 Cumartesi 12:10
1064 Okunma

Kızılcahamamlı vatandaşlar, darbe girişiminin 7. gününde Cumhuriyet Meydanında darbeye tepki göstermek adına demokrasi nöbetine devam ediyor.

Milli İradeye sahip çıkmak ve hain saldırılarda Vatan uğruna ülkemizden ve ilçemizden şehit olan 4 vatandaşımız için Kızılcahamam Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından Cumhuriyet meydanında Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Programa; Bölge Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Belediye Başkan Yardımcımız Fahrettin İlhan, Cumhuriyet Başsavcımız Fatih Müşmal, İlçe Emniyet Müdürümüz Ali Yeşildal,  İlçe Müftüsü Sinan Kazancı, Sivil Toplum Örgütlerimizin Temsilcileri Kurum Müdürleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye meclis üyeleri , Şehitlerimizin  Aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kızılcahamam Müftülüğü din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program da Mevlid-i Şerif ve İlahiler okundu, Cumhuriyet Meydanına Belediyemiz tarafından dev ekran kurularak buradan zaman zaman  gösteriler izletildi. Mevlid-i Şerifin ardından İlçe Müftüsü Sinan Kazancı tarafından dua edildi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney; Bu İhanet çetesinin 15 Temmuz tarihinde başlatmış olduğu Vatanımıza Milletimize bayrağımıza, Hükümetimize, başbakanımıza, Cumhurbaşkanımıza karşı başlatmış oldukları bu hain saldırı neticesinde sizlerin her günü burada bu şer güçlere karşı göstermiş olduğunuz, Vatan millet sevgisi ve Milet iradesinden ötürü hepinize saygılar sunar teşekkür ederim. İlçemizden 4 tane Şehit verdik Ülkemizden de bir çok şehit verdik onlara Allah’tan rahmet diliyorum yaralı olan gazilerimizde acil şifalar diliyorum. Şehit Ailelerimizde de başsağlığı diliyorum. Tabi ki ilçe olarak üzgünüz, Şehitlerimize hep beraberce omuzlarımızda uğurladık fakat Kızılcahamam olarak da gurur duyuyoruz. Bizimde bu mücadelede, bu bayrak davasında bu millet davasında, vatan davasında tuzumuz oldu. Allah Ailelerine Sabırlar versin, Şahadet Şerbeti içen İbrahim ateş Kardeşime, Hakan Gülşen Kardeşime, Mehmet Gülşen Ağabeyime ve Lütfi Gülşen ağabeyime Şahadet  diliyorum inşallah bizlere de şefaat ederler diye Rabbimden niyaz ediyorum.  Bu hain Darbe Teşebbüsünü def eyleyen herkese teşekkür ediyor hepinize saygılar sunuyorum dedi.

Programa katılan Bölge Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler mevlid programına karılan vatandaşlarımıza seslenerek 15 Temmuz tarihinin Türk milletinin tarihine önemli bir gün olarak geçmiştir. Bu ihanet şebekelerinin darbeler tarihine yeni bir darbe ilave etmek için başlatmış olduğu kalkışmayı milletimiz olarak hep birlikte bastırdık ve darbeye hayır dedik, millet iradesine evet dedik, Demokrasiye evet dedik diyerek yaşanan hain olayı değerlendirdi. İşler sözlerinin sonunda; Hunharca gerçekleştirilen saldırıda İlçemizde Şehit olan vatandaşlarımızın cenazelerini burada kıldık, Gülşen Ailesinin acısını paylaşarak Mahkemeağacin köyünde defnettik. Bütün şehit ailelerimize buradan bir kez daha başsağlığı diliyorum, Rabbim onlara metanet versin, sabır versin ve inşallah şehitlerimizi başta onlar olmak üzere bizlere de şefaatçi eylesin ben bu katılımlarınızdan dolayı hepinize en kalbi şükranlarımı sunuyorum hepinizi Allaha emanet ediyorum dedi.

Mevlit Programı içi Cumhuriyet meydanında toplanan vatandaşlara, Kızılcahamam Belediyesi ve esnaflarımız tarafından ikramlarda bulunuldu.

Belediye Başkanı Muhittin Güney esnaflarımıza bu ikramlarından dolayı teşekkür ederken ve günlerce burada vatanına sahip çıkan halkımıza ve resmi daire çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

 

 





Son Güncelleme: 24.07.2016 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2016-07-24 03:43:43

memleketimizde şehitler var siz daha particilik-goygoyculuk peşindesiniz, nasıl verebilirsiniz bu mübarek halkın hakkını allah onlardan razı olsun hayatta olmayanlarada rahmet eylesin.

banner89

banner83

banner26