banner94

SEFA YILDIRIM'DAN MESAJ

Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa YILDIRIM, 2015-2016 Eğitim -öğretim yılı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

SEFA YILDIRIM'DAN MESAJ

Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa YILDIRIM, 2015-2016 Eğitim -öğretim yılı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
29 Eylül 2015 Salı 09:10
693 Okunma
SEFA YILDIRIM'DAN MESAJ

Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa YILDIRIM, 2015-2016 Eğitim -öğretim yılı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa YILDIRIM’in mesajında; “İnsanı insan yapan en önemli unsur eğitim ve öğretimdir. Geleceğine yatırım yapmak isteyen toplumların öncelikli hedefinin eğitim olduğu artık herkesin kabul ettiği bir gerçektir. Biz de, AK Parti olarak, eğitim ve öğretim alanında büyük gelişmeleri sağlayan hizmetlere imza atıyoruz. Hükümetimiz öncelikle ilk defa bütçeden en fazla payın milli eğitime ayrılmasına öncülük yapmıştır. 4+4+4 sisteminin de bu konuda elimizi güçlendireceğini, kronikleşmiş meselelerin çözümünde ve yeni nesillerin çağın gerçeklerine uygun olarak yetişmesi hususunda ciddi bir altyapı sağlayacağına inancımız tamdır.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek için ebeveynlerimize de büyük görevler düşüyor. Şefkat ve anlayışla çocuklarımıza yaklaşmalı, eğitimcilerimizle sürekli irtibat halinde olup geleceğimiz olan çocuklarımızı eğitimden soğumalarının önüne geçmeliyiz.

Yeni bir eğitim ve öğretim yılının daha başlaması vesilesiyle tüm öğrenci yavrularımızı sevgiyle kucaklıyor öğretmenlerimiz başta olmak üzere eğitim camiamızın bütün mensuplarına başarılı bir eğitim ve öğretim yılı diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 29.09.2015 09:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akasya 2 etap 2015-09-30 11:48:13

akasya termalin her devresinde i̇lçemize türkiyenin her tarafından misafirlerimiz gelmektedir.özellikle akasya 2 etapın içi çevresi çöp ve pislik içerisindedir. bunu yetkililere duyurmanızı arz ederim.

banner89

banner83

banner26