banner94

SAZAK MAHALLESİNE İDDİALI BİR MUHTAR ADAYI

Kızılcahamam Sazak mahallesine İddialı bir muhtar adayı 

SAZAK MAHALLESİNE İDDİALI BİR MUHTAR ADAYI

Kızılcahamam Sazak mahallesine İddialı bir muhtar adayı 

uğur demirbaş
uğur demirbaş
21 Mart 2024 Perşembe 12:42
3025 Okunma
SAZAK MAHALLESİNE İDDİALI BİR MUHTAR ADAYI

Kızılcahamam Sazak mahallesine İddialı bir muhtar adayı.

Sazak Mahallesi muhtar adayı olan Şemsettin Öztürk seçildiğinde mahallesine 5 yıl boyunca her ay 7.000 TL Sazak mahallesi derneğine destek vereceğini ve bu vesile ile 5 yılda toplam 420.000 TL sazak köyü derneğine bağış yapmış olacağını belirtti.
Sazak mahallesi muhtara adayı Şemsettin Öztürk yaptığı açıklamada; "Mahallemizin hizmetkarı olmak için adaylığımı açıkladım birlik beraberliğin yanısıra mahallemizin selametini düşünerek manevi imkanların yanısıra maddi imkanlarımızıda kullanmasını bilen bir muhtar adayı olarak sizlerin huzurunda muhtarlık maaşımızı köyümüzün yararına hizmet eden derneğimize 5 yıl boyunca her ay 7.000 tl sini bağışlayacağımızı taahhüt ediyorum" dedi.
Şemsettin Öztürk açıklamasının devamında; "5 yıl boyunca manevi desteğimizi sürdüreceğimiz köyümüze maddi desteğimizide sürdürmeyi ihmal etmiyeceğimizin sözünü veriyoruz. Siz değerli Sazak eskice süle mahalle sakinlerimiz ile mahallemizi kalkındırmış olacağız, Sazak eskice süle  hepbirlikte el ele sloganıyla birlikteliğimizin daim olması için sizlerin desteği ile bir hayra vesile olunacaktır.
Allah nasip ederse Köyümüze 5 yıl boyunca yapılacak olan bütün yatırımlarda sizinde önemli bir katkınız olmuş olacak ve Maaşı için değil hizmeti için geldiğimizi hepbirlikte göreceğiz, bu duygu ve düşencelerimle bu hayır işinde bende varım diyen herkezin desteklerini bekliyorum. dedi.

Şemsettin Öztürk Kimdir?

1947 Sazak mahallesi doğumu

ilçe milli eğitim müdürlüğünde emekli

4 çocuk babası

köyünde yaşayan ve köyün tarihçesine şahitlik etmiş biri.

Son Güncelleme: 21.03.2024 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAZAKLI 2024-03-21 13:56:39

MAŞALLAH
Helal olsun valla
muhtar adayı dediğin böyle olur

Avatar
Çıtak 2024-03-21 18:01:54

Keşke her muhtar bukadar fedakar olsa

Avatar
Bozkurt 2024-03-23 12:15:03

MaşAllah ilk defa böyle bir aday gördün eskiden muhtar maaşımı vardı, diğer muhtarlarada örnek olsun,

banner89

banner83

banner26