banner94

ŞAMPİYON KARŞILANDI

Dünya şampiyonu olan güreşçimiz İsmail Hakkı Bostancı, düzenlenen tören ile karşılandı.

ŞAMPİYON KARŞILANDI

Dünya şampiyonu olan güreşçimiz İsmail Hakkı Bostancı, düzenlenen tören ile karşılandı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
10 Mayıs 2016 Salı 17:00
941 Okunma
ŞAMPİYON KARŞILANDI

Dünya şampiyonu olan güreşçimiz İsmail Hakkı Bostancı, düzenlenen tören ile karşılandı.

İran’da yapılan İşitme Engelliler Grekoromen Yıldızlar Dünya Şampiyonası’nda 58 kilogramda şampiyon ve serbest stilde ikinci olan Kızılcahamam Belediyesi Güreş Takımı Sporcusu İsmail Hakkı Bostancı düzenlenen tören ile karşılandı.

İlk olarak Kargasekmez Mevkii'nde Belediye Başkanımız Muhittin Güney, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Şengül, Murtaza Güngör, İbrahim Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nahit Şahin ve çok sayıda vatandaşımız tarafından karşılanan sporcumuz konvoy eşliğinde şehir merkezine geldi. Yoğun katılım ile gerçekleşen konvoyun ardından tören için Cumhuriyet Meydanı'na geçildi.

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından Belediye Başkanımız Muhittin Güney yaptığı konuşmada; Amatör spor faaliyetlerinin hemen hemen hepsinde ve güreşte ilçemizi temsil eden takımlarımızın her zaman destekçisi olduklarını söyledi. Yaşattığı dünya şampiyonluğu için İsmail Hakkı Bostancı'ya, güreş hocalarımız Mehmet Çetin, Halil Yılmaz, Hüseyin Koçak ve Raif Mamuş'a, kulüp yöneticileri ve özellikle güreşe yoğun mesai harcayan Yusuf Bayrakçı'ya, sporcumuzun ailesine, öğretmenlerine,  İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nahit Şahin'e teşekkür eden başkanımız, verdikleri desteğin şampiyonluklar, kupa ve madalyalarla geri dönmüş olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.Başkanımız ayrıca şampiyon güreşçimizin 18 yaşını doldurması ile birlikte belediyemizde çalışmaya başlayacağını da söyledi.

Ardından ise kaymakamımız Mehmet Yıldız yaptığı konuşmada yaşanılan dünya şampiyonluğunda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Sporcumuz İsmail Hakkı Bostancı ve Mehmet Çetin'e 15000 TL değerindeki hediye çeklerinin takdiminin ardından tören sona erdi.

 

 

Son Güncelleme: 10.05.2016 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26