banner94

SAFİYE CEBECİ MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

BU DÖNEM DE YENİCE MAHALLESİ MUHTAR ADAYIYIM

SAFİYE CEBECİ MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

BU DÖNEM DE YENİCE MAHALLESİ MUHTAR ADAYIYIM

uğur demirbaş
uğur demirbaş
13 Kasım 2023 Pazartesi 12:27
1028 Okunma
SAFİYE CEBECİ MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Yaklaşan yerel secimlerde mahalle muhtarlıklarına aday olmak isteyen vatandaşlar muhtarlık adaylığını açıklamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz dönem yerel seçimlerde Yenice Mahallesinden Muhtar adayı olan Safiye Cebeci tekrar muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Yenice Mahallesinden Muhtar adayı Safiye Cebeci yaptığı açıklamada şöyle konuştu; 1981 doğumluyum evli ve 3 çocuk annesiyim Eşim Eğerlialören Mahallesi halkından Ekrem Cebeci

Evlendikten sonra 5 sene ev hanımlığı yaptım geriye kalan dönemlerde farklı sektörlerde çalışma hayatım oldu.

Muhtarlığa aday olmamdaki en büyük etken; devlet yönetim hiyerarşisinde bir muhtarın üstüne düşen görevlerin bilincinde olmamdır. İhtiyaç sahibi ailelerimize gerektiği gibi ulaşabilmektir. Bir muhtar mahallesinde bulunan aileleri tanımak ve ihtiyaçları nezdinde onlara yardımcı olmak zorundadır.

Sadece ihtiyaç sahiplerinin değil, siz değerli mahalle sakinlerimizi daha iyi tanımak, büyük küçük demeden çalacak bir kapınızın olduğunu bilmeniz de bu yoldaki amaçlarımdandır.

Adım attığım bu yolda eksiklerin giderilmesi, yardımlaşmanın büyümesi, muhtarlığın yetkisi üstündeki yerlerle iletişim kurabilmenize aracı olabilmek için değerli oylarınıza ihtiyacım var.

Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim dedi.

Son Güncelleme: 13.11.2023 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26