banner94

RAMAZAN AKŞAMLARI

Kızılcahamam Belediyesi tarafından Ramazan akşamlarına ayrı bir renk katmak için hazırlatılan

RAMAZAN AKŞAMLARI

Kızılcahamam Belediyesi tarafından Ramazan akşamlarına ayrı bir renk katmak için hazırlatılan

uğur demirbaş
uğur demirbaş
25 Haziran 2016 Cumartesi 03:18
728 Okunma
RAMAZAN AKŞAMLARI
 Kızılcahamam Belediyesi tarafından Ramazan akşamlarına ayrı bir renk katmak için hazırlatılan ve her yıl gerçekleştirdiğimiz Geleneksel Ramazan Etkinlikleri, Büyük Kaplıca yanında açılan iftar alanında vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görüyor.

Üçüncü hafta etkinlikleri çocuklara yönelik yarışmalar Meddah orta oyunu, Sihirbaz gösterisi ile başlayarak, çocuklara yarışmalar neticesinde belediyemiz tarafından hediyeler veriliyor. Kurulan tezgahlarda gelen konuklara pamuk şeker ve mısırı ikramı yapılıyor.

Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerimizde Yabanabad ilahi gurubu Türk Tasavvuf Musikisi Konseri ve Semazen gözterisi ile sona erdi.

Ramazan etkinliklerimiz Büyük Kaplıca yanında açılan iftar alanında Cuma ve Cumartesi günleri, Ramazan ayı boyunca iftar sonralarında devam edecek.


Son Güncelleme: 25.06.2016 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26