banner94

OTO HIRSIZLIĞINDA BÖYLESİ İLKDEFA YAŞANDI

Kızılcahamam'da gece 2 adet oto çalındı.

OTO HIRSIZLIĞINDA BÖYLESİ İLKDEFA YAŞANDI

Kızılcahamam'da gece 2 adet oto çalındı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
26 Aralık 2015 Cumartesi 23:59
1447 Okunma
 OTO HIRSIZLIĞINDA BÖYLESİ İLKDEFA YAŞANDI

Kızılcahamam'da gece 2 adet oto çalındı.

Oto hırsızları dün gece Kızılcahamam Akçay mahallesinden 2 adet otomobil çaldı.

Kızılcahamam'da Kimliği Belirsiz Kişi veya kişiler tarafından böylesi ilk defa duyulan bir oto hırsızlığı yapıldı. Akçay Mahallesi Gençlik Caddesi üzerinden Durmuş Erdoğan'a ait 06 MFH 93 plakalı bordo renkte Tempra Marka aracı çalan hırsızlar yerine Karabük'ten çalındığı belirlenen 78 SH 958 plakalı aynı marka aracı bırakıp kaçtılar. Diğer araç ise Akçay mahallesi Şehit Hüseyin Köksal caddesi üzerinde Orhan Okcu'ya ait 06 VKU 36 plakalı Tipo marka aracı çalan Hırsız veya Hırsızlar kayıplara karıştılar.

İlginç hırsızlık olayında şaşkına dönen araç sahipleri ilçe emniyet müdürlüğüne müracaat ederek araçlarının bulunması için yardım istedi. Polis ekipleri terk edilen ve Karabük'ten çalındığı öğrenilen araçın sahibine ulaşarak aracını teslim alması için Kızılcahamam'a çağırıldı.

Emniyet güçleri Kızılcahamam'dan çalınan diğer iki araç için operasyon başlattı.

Araç sahipleri araçlarını görenler için polise veya Durmuş Erdoğan: 0534 679 59 25 ve Orhan Okcu: 0507 415 64 05 telefonlarına  bilgi vermelerini istediler.

Son Güncelleme: 01.01.2016 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26