banner94

ORMANCILIK GÜNÜNDE DEPREM ZEDELERLE FİDAN DİKİMİ YAPILDI

ORMANCILIK GÜNÜNDE DEPREM ZEDELERLE FİDAN DİKİMİ YAPILDI

uğur demirbaş
uğur demirbaş
21 Mart 2023 Salı 16:48
583 Okunma
ORMANCILIK GÜNÜNDE DEPREM ZEDELERLE FİDAN DİKİMİ YAPILDI

KIZILCAHAMAM’DA ORMANCILIK GÜNÜ NEDENİYEL DEPREM ZEDELERLE BİRLİKTE FİDAN DİKİMİ YAPILDI

Kızılcahamam Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 21 Mart Dünya Ormancılık Günü nedeniyle organize edilen ve merkez üstü Kahramanmaraş ile 10 ili etkileyen  depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için fidan dikme töreni gerçekleşti.

Kızılcahamam Mercimekli Ağaçlandırma Sahasında gerçekleşen törene Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kızılcahamam Cumhuriyet Başsavcısı, Depremzede Öğrenciler ve ilçe protokolü katıldı.

Ağaçlandırma sahasında konuşan Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar; Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 21 Mart Dünya Ormancılık Günü nedeniyle organize edilen ve merkez üstü Kahramanmaraş ile 10 ili etkileyen depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımız anısına Fidan Dikim Törenini depremzede yavrularımız ile birlikte Mercimekli Ağaçlandırma Sahasında gerçekleştirdik. Bu vesile ile depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz. ‘Ormanlar geleceğe bırakılan en büyük mirastır’ 21 Mart Dünya Ormancılık Günü Kutlu Olsun dedi.

Diğer yandan Kızılcahamam Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Kızılcahamam Cumhuriyet ve demokrasi meydanında fidan dağıtımı yapıldı.

Son Güncelleme: 21.03.2023 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26