banner94

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle sitemize gelen kutlama mesajlarını sizlerle paylaşıyor. Bizlerde Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutluyoruz.

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle sitemize gelen kutlama mesajlarını sizlerle paylaşıyor. Bizlerde Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutluyoruz.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
24 Kasım 2015 Salı 08:06
693 Okunma
ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle sitemize gelen kutlama mesajlarını sizlerle paylaşıyor. Bizlerde Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutluyoruz.

Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız'ın öğretmenler Günü mesajı;

Geleceğe dair yeşerecek her umudun ışığı, milletimizin maddi ve manevi gelişmişlik düzeyini, varlık ve bekasını yükseltecek beşeri gücünün mimarı öğretmenlerimizin bu anlamlı günlerinde, biz biliyoruz ki; ancak doğru yönlendirilmiş, iyi eğitilmiş insanlarla yaşadığımız evreni değiştirmek ve güzelleştirmek mümkündür. ve yine biliyoruz ki milletimiz, öğretmenlerimizin azmi, emekleri ve özverisi sayesinde medeniyet yürüyüşündeki meşalesini hiç söndürmeden yoluna devam etmektedir.

Ülkemizin kısa sürede dünyanın güçlü ve itibarlı devletlerinden biri haline gelmesindeki en önemli paylardan birinin fedakârca, cefakârca, özveriyle çalışan öğretmenlere ait olduğu da hiç yadsınamayacak bir gerçektir.

Kıymetli öğretmenlerimizin, geçmişte olduğu gibi günümüzde de geleceğimizin mimarları olmaya devam edeceklerine olan inancımla; Anadolu’muzun her köşesinde, şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış topraklarımızdaki bu aydınlık yüzlerin çoğalması temennisiyle, gerek Kızılcahamam’da gerekse yurdumuzun her köşesinde görevlerini özveriyle yerine getiren öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutluyor, şükranlarımı sunuyorum.

Yıllarını bu mesleğe adamış emekli öğretmenlerimize sağlık, huzur ve esenlikler temenni ediyor, ebediyete intikal eden değerli öğretmenlerimizi de saygı ve rahmetle anıyorum.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney;

4 büyük halifeden biri olan Hz.Ali'nin, "Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum" sözleriyle başlayarak, eğitim ve öğretimin önemine dikkat çeken Başkan Güney, sözlerini şu şekilde sürdürdü:" “Öğretmenler, çocuklarımız için, geleceğimiz için bir umut ışığıdır. Ülkemizin istikbali, öğretmenlerimizin tutuşturduğu eğitim meşalesi ile daha da aydınlık olacaktır. Siz Öğretmenler sevgi elçilerisiniz. Sınıflarda yaşama sevinci, toplumda huzur, ülkede barışın simgesisiniz. Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakârlığı gösteren sizlere çok şey borçluyuz. . Ülkemizin dört bir yanına ve İlçemize ilim ışığını yayan öğretmenlerimize olan inancımızı, sevgimizi ve desteğimizi ifade ederek, , şehit olan ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum “24 Kasım Öğretmenler Gününü” en içten dileklerimle kutluyorum” dedi…

 Büyük Birlik Partisi Kızılcahamam İlçe ikinci Başkanı Serdar Akbaş Öğretmenler Günü Mesajında;

Aydınlanma yolculuğumuzun ilk kahramanları, hatıraları hayatlarımızda ömür boyunca tebessümle yer tutan, yeri geldiğinde şefkatli bir ana gibi sarıp sarmalayan, yeri geldiğinde bir baba gibi koruyup kollayan sizlerin öğretmenler gününü en içten duygularımla kutlarım. Çocukluk ve gençlik yıllarımızın yol göstericileri, örnek aldığımız kişilikleri olan sizlerin, aydınlattığınız nesillerle bölgemizin ve ülkemizin gelişmesine çok büyük katkılarınız olmakta. Çocuklarımızın eğitiminin aksamaması için çaba harcayan, bu kutsal görevin sadece modern binalarda değil afetler sonrasında çadırlarda, konteynırlarda ifa ederek dünyaya örnek olan, ne olursa olsun eğitim ve öğretimin durmaması konusunda güçlü bir irade sergileyen sizlere ve idarecilerimize Öğretmenler Günü vesilesiyle cani gönülden teşekkür ederim” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım’dan, Öğretmenler Günü Mesajı

"Eğitim, toplulukları çağdaş uygarlık düzeyine yükselten vazgeçilmez bir araçtır.

 İşte bu önemli toplumu inşa etme faaliyetini öğretmenlerimiz yürütmektedir. Bu nedenle yarınlar adına umut bağladığımız asıl güç eğitim gönüllüleridir. öğretmenlerimizin yetiştirecekleri 'fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesillere bağlı' olduğunu belirtmiş, bu düşüncesini 'Ulusları kurtaranlar, yalnız ve ancak öğretmenlerdir' veciz sözleriyle de ifade etmiştir." Türkiye'nin yarınlarını eğitecek olan öğretmenlerin üstlendiği göreve dikkati çeken Yıldırım, şöyle devam etti: "Bugünün yönetenleri olarak ne yaparsak yapalım, çağdaşlık yarışını kazanmanın anahtarı öğretmenlerin elindedir. Çünkü, sahip olduğumuz genç ve dinamik nüfusu işleyecek, cevherleri bulup ortaya çıkartacak ve ülkenin hizmetine sunacak kişiler muallimlerdir. O nedenle çocuklarımızın ve gençlerimizin; düşünen, bağımsız karar verebilen, yeniliklere açık, özgüven sahibi, problem çözme yeteneği gelişmiş, bilim ve teknolojideki gelişmeleri yakından izleyen, bunun da ötesinde bilim ve teknoloji üretebilen, köklü medeniyetimize sahip çıkan bireyler olarak yetişmelerine özen göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, saygı ve şükranlarımı iletiyorum.

Kızılcahamamlılar Genel Başkanı Beyhan Sarı, Öğretmenler Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.
Mesajında, toplumların bilgili ve kültürlü nesiller olarak yetişmesinde öğretmenlerin önemine dikkat çeken Beyhan Sarı, öğretmenlerin toplumların mimarı olduklarını belirterek "Öğrencilerimizi geleceği hazırlayan, onların bedensel, ruhsal ve zihinsel gelişiminde yönlendirici rol üstlenen öğretmenlerimiz, toplumsal geleceğimizin en büyük güvencesidir. Ülkemizin her noktasında, her kademede büyük bir özveri ile görev yapan öğretmenlerimiz, ulaşacağımız aydınlık yarınların mimarı olacaktır" dedi. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün öğretmenleri hatırlamak ve onlara ne denli değer verdiğimizi ortaya koymak açısından önemli bir fırsat olduğunu belirten Sarı, "Çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, toplum olarak onlara duymuş olduğumuz minnet borcunu ifade ederek başarı ve mutluluk dolu yarınlar diliyorum." diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Veli Karakuş yayınladığı öğretmenler günü mesajında;

Merhamet, muhabbet, sabır ve insanlığa hizmet mesleği olan öğretmenliği onurunu taşıyan değerli öğretmen meslektaşlarımın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlar selam, saygı ve muhabbetle. Selamlarım.

Son Güncelleme: 24.11.2015 08:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26