banner94

OFF-ROAD YARIŞLARI KIZILCAHAMAM'DA BAŞLIYOR

Kızılcahamam Off-Road Heyecanına Hazır

OFF-ROAD YARIŞLARI KIZILCAHAMAM'DA BAŞLIYOR

Kızılcahamam Off-Road Heyecanına Hazır

uğur demirbaş
uğur demirbaş
02 Haziran 2023 Cuma 09:01
618 Okunma
OFF-ROAD YARIŞLARI KIZILCAHAMAM'DA BAŞLIYOR

Kızılcahamam Off-Road Heyecanına Hazır

2023 Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası, 02-03-04 Haziran tarihlerinde Kızılcahamam'da gerçekleştirilecek.

1. ayak yarışları, Ankara Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü (ANDOFF) tarafından Kızılcahamam Kaymakamlığı ve Kızılcahamam Belediyesinin katkılarıyla 02-03-04 Haziran tarihlerinde Kızılcahamam Demirciören Mahallesinde bulunan “Kızılcahamam Off-Road Park’ta organize edilecek.

Kızılcahamam’da bu yıl 3'ncüsü düzenlenecek olan yarışlar, 02 Haziran Cuma günü teknik kontrol ve antrenmanlarla başlayacak, 03 Haziran Cumartesi günü de orman etabı geçilecek.

Üçüncü günü olan 04 Haziran Pazar günü ise seyirci etabı ile yarış tamamlanacak.

Off-Road Park’ta gerçekleşecek yarışların ödül töreni Kızılcahamam 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda 04 Haziran Pazar günü saat 19:00’da yapılacak.

Başkan Acar: Bu yıl da Off-Road heyecanını birlikte yaşayacağız

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar yapmış olduğu açıklamada, ''Geçtiğimiz iki yıl boyunca ilçemiz ve ülkemiz çapında büyük ilgi gören Türkiye Off-Road Şampiyonasının Kızılcahamam ayağını sizlerden gelen yoğun istek üzerine bu yıl da düzenliyoruz. Bu heyecanı hep birlikte yaşayacağız'' dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26