banner94

MİLLET BAHÇESİNDE İPEK ÖZDEMİR KONSERİ YAPILDI

Millet Bahçesinde Keyifli Bir Yaz Akşamı

MİLLET BAHÇESİNDE İPEK ÖZDEMİR KONSERİ YAPILDI

Millet Bahçesinde Keyifli Bir Yaz Akşamı

uğur demirbaş
uğur demirbaş
13 Ağustos 2022 Cumartesi 23:59
903 Okunma

Millet Bahçesinde Keyifli Bir Yaz Akşamı

Kızılcahamam Belediyesi tarafından düzenlenen yaz konserleri Kızılcahamam Millet Bahçesi’nde İpek Özdemir (İPOLİ) ile davam etti.

Düzenlenen konsere Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Özbek, ilçe protokolü, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İpek Özdemir, birbirinden güzel şarkıları ile izleyicilere serin yaz akşamında keyifli bir performans sergiledi.

Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy ve Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar konuk sanatçı İpek Özdemir’e günün anısına plaket takdim ettiler.

Kızılcahamam Belediyesi Yaz Konserleri bugün saat 20:00’da Kızılcahamam 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda İrem Güral ve Irmak Arıcı ile devam edecek. Tüm halkımız ve misafirlerimizi bekliyoruz.

Son Güncelleme: 14.08.2022 00:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26